Hirdetés
Aktív témák
-
up
senior tag
Ezt rec. console nélkül én nem tudnám megoldani. (illetve még azzal se biztos :)
Most kipróbáltam, hogy nálam hogy megy, a következő lépésekre van szükség:
1. felbootolsz a cd-ről
2. szépen megvárod, amíg mindent betölt (nem a töltés közben kell lenyomni valamit, asszem az f2 ott van...)
3. a három opcióból (telepítés most, javítás, kilépés) a másodikat választod, itt dől el, hogy egyáltalán van-e ilyen repair cuccod :)
4. kiválasztod a kívánt winxp-t, ha több van felrakva a gépre (beírod a számát és enter)
5. beírod az admin jelszót
6. chkdsk /r
... ha nincs rec con, akkor szívtál... win2k angol szerintem nem jó, bár elvileg azonos alapokon nyugszanak, ha nincs jobb ötleted, tehetsz egy próbát! (végül is ntfs az ntfs... vagy mégse? :) )
Biztos van más megoldás is, nekem ez rövid időre helyrehozta a múltkor, párszor fel tudtam bootolni, aztán kezdhettem elölről... véglegesen csak újraparticionálás segíthet szerintem. (nem az én gépem volt :t )
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest