- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Hűha, mindkettő végfokos? Szerintem az nagyon nem jó. Ja, bocs, illetve jó, ha az erősítődnek a LINE-OUT-ját kötöd a hangfal LINE-IN-jére. Ekkor no problem. Csak akkor minek végfok az erősítőbe? :))))
Szerintem itt a három cucc hibái rakódnak össze. A számítógép mindig is kicsivel nagyobb jelet ad ki (legalábbis nekem a C64-től kezdve így volt...:) ), az erősítőd végfokos, tehát lehet, hogy annak is kicsit erősebb a előerősítője, és erre jön a hangfal brutálmetál végfokja.
Egyébként a számítógép keverőjén a Master-t (vagy ahogy hívják, izé, Volume Control) max. a kétharmadáig érdemes csak felhúzni, mert utána sok hangkártya esetében már kissé túlvezérli a jelet. Hátha ez segít.
Sipi -
esap
csendes tag
Koszi, hogy ilyen gyorsan reagàltàl. A probléma, még ott lenne, hogy végfokos az erossito is, meg kulon a hangfal is. Tehàt, ha hirtelen megnone a jel amit elbir le kellene kapcsolnia. Amikor probàltam dekkel, vagy asztali cd. lejàtszoval, nem vot semmi probléma. Amikor szàmitogéprol, akkor pedig màr ki is nyomta!
-
Sipi
addikt
Lehet, hogy nagy baromságot írok, de DJ-s korszakomra visszaemlékezve, a végfok max. teljesítménye legfeljebb a hangszóró teljesítményének harmada lehet, különben könnyen leéghet a cucc. Elméletben a feléig ki lehet hajtani (mint a te esetedben), de az már járhat pusztulással. Főleg, hogy a 125W-os hangfaladban a magas tutira nem 125W-ot bír....:))
A hangkártya kimenete pedig tudtommal nem erősít (legalábbis nem végfokteljesítményt), mert sima LINE OUT, bár lehet, hogy egy kissé erősebb jellel. A szoftveres hangerő szerintem csak a LINE OUT előerősített jelét állítja nulláról normál LINE OUT-ra.
Sipi -
esap
csendes tag
Sziasztok!
Valakitol abban kérném a segitségét, hogy mondja meg Nekem, hogy a''z SBaudigy hangkàrtyàm mennyit erossit? A hangkàrtya rà van kotve egy hàzimozi erossitore, amelybol a 2*60W -os kimenetelen van egy-egy 125w-os hangfal. Màr elofordult, sajnos nem egyszer, ha a szàmitogép teljesen fel van véve a hang, az erossito is, a magasat kinyomta? A boltban azt mondtàk, azért, mert az SB hangkàrtyàm erossit. Jo, de mennyiy? Mennyire kellene levenni a hangot a szàmitogépen, hogy az erossitot nyugottan teljes hangerore vehessem, hogy a hangfalt ne nyomja ki!!!Elore is koszi!
Aktív témák
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képregény topik
- ASUS routerek
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest