Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Világi hívságoktól mentes a Biostar új inteles alaplapja
- VR topik
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Hűha, mindkettő végfokos? Szerintem az nagyon nem jó. Ja, bocs, illetve jó, ha az erősítődnek a LINE-OUT-ját kötöd a hangfal LINE-IN-jére. Ekkor no problem. Csak akkor minek végfok az erősítőbe? :))))
Szerintem itt a három cucc hibái rakódnak össze. A számítógép mindig is kicsivel nagyobb jelet ad ki (legalábbis nekem a C64-től kezdve így volt...:) ), az erősítőd végfokos, tehát lehet, hogy annak is kicsit erősebb a előerősítője, és erre jön a hangfal brutálmetál végfokja.
Egyébként a számítógép keverőjén a Master-t (vagy ahogy hívják, izé, Volume Control) max. a kétharmadáig érdemes csak felhúzni, mert utána sok hangkártya esetében már kissé túlvezérli a jelet. Hátha ez segít.
Sipi -
esap
csendes tag
Koszi, hogy ilyen gyorsan reagàltàl. A probléma, még ott lenne, hogy végfokos az erossito is, meg kulon a hangfal is. Tehàt, ha hirtelen megnone a jel amit elbir le kellene kapcsolnia. Amikor probàltam dekkel, vagy asztali cd. lejàtszoval, nem vot semmi probléma. Amikor szàmitogéprol, akkor pedig màr ki is nyomta!
-
Sipi
addikt
Lehet, hogy nagy baromságot írok, de DJ-s korszakomra visszaemlékezve, a végfok max. teljesítménye legfeljebb a hangszóró teljesítményének harmada lehet, különben könnyen leéghet a cucc. Elméletben a feléig ki lehet hajtani (mint a te esetedben), de az már járhat pusztulással. Főleg, hogy a 125W-os hangfaladban a magas tutira nem 125W-ot bír....:))
A hangkártya kimenete pedig tudtommal nem erősít (legalábbis nem végfokteljesítményt), mert sima LINE OUT, bár lehet, hogy egy kissé erősebb jellel. A szoftveres hangerő szerintem csak a LINE OUT előerősített jelét állítja nulláról normál LINE OUT-ra.
Sipi -
esap
csendes tag
Sziasztok!
Valakitol abban kérném a segitségét, hogy mondja meg Nekem, hogy a''z SBaudigy hangkàrtyàm mennyit erossit? A hangkàrtya rà van kotve egy hàzimozi erossitore, amelybol a 2*60W -os kimenetelen van egy-egy 125w-os hangfal. Màr elofordult, sajnos nem egyszer, ha a szàmitogép teljesen fel van véve a hang, az erossito is, a magasat kinyomta? A boltban azt mondtàk, azért, mert az SB hangkàrtyàm erossit. Jo, de mennyiy? Mennyire kellene levenni a hangot a szàmitogépen, hogy az erossitot nyugottan teljes hangerore vehessem, hogy a hangfalt ne nyomja ki!!!Elore is koszi!
Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- BMW topik
- Világi hívságoktól mentes a Biostar új inteles alaplapja
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest