Hirdetés
Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Hacked_3882
üzenetére
A gépek AMD-s configok vagy Intelesek? Mert nálunk pl. ha az AMD-s gépen volt a server akor fagyot folyamatosan!!! Intelen meg oké volt minden!
-
Hacked_3940
csendes tag
válasz
Hacked_3882
üzenetére
Mondd, kovacsson. A hálókártyák integráltak? Mert ha nem, úgy kérlek eszközöljél meg egy kivesz-majd-visszarak hadműveletet :)
Hardverellenőrző program mit jelez? Túlmelegedés nincs?
Mikor lettek a rendszerek felrakva? Régen már?
Fix IP van, vagy dinamikus? Ha DHCP van, akkor a szervernél nézd meg, hogy elegendő IP címet osztott-e ki, adogatja-e rendesen az IP-ket, szóval alaposan vizsgáld meg. Esetleg, nem tudom, de én belenéznék a szerver eseménynaplójába, hátha valahol rábukkanok valami hálózati bibire utaló dologra...
Hub van vagy switch?
És végül: valami progi-összeveszés nem lehet a dolog hátterében? Mióta csinálja ezt a két gép? Istalláltál előtte rájuk valamit? Valami progit... vagy tudomisén, Internet Explorert frissítettél, szóval bármit csináltál?
Hát egyelőre ennyi érdekelne, de bizti eszembe jut még kérdés... :) -
Sipi
addikt
válasz
Hacked_3882
üzenetére
Milyen hálózat? Windows, Novell, ...? Van szerver?
Nekem sokszor ez úgy jött elő, hogy a nyomtató is hálózati, és lefagyott a hálózati nyomtatószerver. Minden Windowsos alkalmazás, ami dokumentumot kezel (kép, szöveg, excel) először a nyomtatótól kérdezi le a margóbeállításokat, és ott megfagytak. De nem azonnal jelentkezik, és nem mindegyik gépnél.
Sipi -
Den
veterán
válasz
Hacked_3882
üzenetére
Modem van a két gépben? Vagy valami a sorosportra kötve?
Aktív témák
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest