Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA® driverek topikja
- HP notebook topic
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Enek nem kell külön topic, van már egy ilyen problémával foglalkozó gyűjtőtopicunk: "Nagy monitor hiba / gond / probléma topik", légy szíves ott tedd fel a kérdésedet. Ezt zárom.
-
keembo
tag
Üdvözletem!
Van egy Samsung Syncmaster 721N monitorom, ami egyik napról a másikra "kómába" esett. Bekapcsoltam a gépet, de a monitor készenléti üzemmódban maradt. A zöld led villog és nem kapcsol be a monitor, de emellett nem jelenik meg a NO SIGNAL felirat sem, ami jelezné, hogy maga a képernyő feszültség alatt lenne. Más géppel, más kábellel sem jó, a bemenetnél nem kontakthibás, műszerrel ellenőriztem. Lenne valakinek valami jó ötlete? Előre is köszi!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest