Hirdetés
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
tgabi333
aktív tag
Szóval...
Sejtek valamit.. => A Monitorommal akad össze, mivel a microsoft oldalán azt olvastam, hogy ha valamilyen IBM monitorom lenne és 75hz-n használnám (LG F700B, annyin használom) akkor ugyanezt csinálná.. ők azt írták vegyem lejjebb a frissítést..
Namost én levettem a de ugyanaz volt a helyzet... meg a bluetooth-os kapcsolatoknál néha (amikor nem megy rendesen) nincs kiírva, hogy csatlakoztatva..
Pl.: tíz centire a dongle meg az egér a monitor alatt tökéletes működik.. de a monitor előtt már csinálja.. -
tgabi333
aktív tag
Szevasztok!
Végre van magyar SP2, és működik az egerem, ez egy microsoft csoda..
Szóval ez egy bluetooth-os dög, és mikor nem mozgatom egy nagyon rövid idejig (kb 1 másodperc) azonnal leáll(?), és mikor újra mozgatnám csak nagyon sok késéssel kapcsol be, kb 3-4 másodperc múlva.
A szoftverében nem találtam ilyen beállítást, hogy mennyi idő után kapcsoljon le.. (ha egyáltalán ez lekapcsolás).
Tud valaki valamilyen tanácsot adni?
Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest