- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
oleewear
csendes tag
Hello mindenkinek!
lehet h nem ide kellet volna írni de hátha.
a probléma a következő amihez segítségeteket kérném:
szombaton vmitől belassult a gépem, elindítok egy víruskeresőt NOD-ot legfrisebbet nem talált semmi vírust,aztán mivel már épp ideje volt gondoltam legyalulok mindent a gépről aztán kap új windows-t,mert arra gondoltam h épp elég felesleges cucc volt a gépen. lemez formatálása,aztán felrakom hozzá amit adtak win-t, felteszi, még mindíg iszonyat lassú,megismételve másik windows-sal ugyanez, gondoltam itt h akkor vmi más bibi lehet megnézem eszközkezelőt hátha vmi nem jó és mit látok a processzornál kiírja h 790Mhz ez különösen fura lefutattam tesztprogit cpu-z ez is kiírja ugyanezt, lefuttatok még egyet kiírja az is ezt meg h 4X199 Mhz, ez azért nagyon fura mert a gép egy athlon xp-m 3000 tehát annak 8X200 Mhz körül kellen lennie/legalábbis így emlékszem/, gép ujraindít F2 istenigazából semmit nem lehet állítnani a biosban csak pár apróságot cpu-hoz semmit.
lefutattam még 2 fajta víruskeresőt és egyik sem talált semmit megintcsak,a gépben mechanikai sérülés nem lehet mert akkor h vmi elszállt volna akkor alapból be se indulna.
ehez várom segítségeteket hátha valaki találkozott már ilyennel.
üdv s.oliver
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest