Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Kedves naplóm!
Aktív témák
-
oleewear
csendes tag
Hello mindenkinek!
lehet h nem ide kellet volna írni de hátha.
a probléma a következő amihez segítségeteket kérném:
szombaton vmitől belassult a gépem, elindítok egy víruskeresőt NOD-ot legfrisebbet nem talált semmi vírust,aztán mivel már épp ideje volt gondoltam legyalulok mindent a gépről aztán kap új windows-t,mert arra gondoltam h épp elég felesleges cucc volt a gépen. lemez formatálása,aztán felrakom hozzá amit adtak win-t, felteszi, még mindíg iszonyat lassú,megismételve másik windows-sal ugyanez, gondoltam itt h akkor vmi más bibi lehet megnézem eszközkezelőt hátha vmi nem jó és mit látok a processzornál kiírja h 790Mhz ez különösen fura lefutattam tesztprogit cpu-z ez is kiírja ugyanezt, lefuttatok még egyet kiírja az is ezt meg h 4X199 Mhz, ez azért nagyon fura mert a gép egy athlon xp-m 3000 tehát annak 8X200 Mhz körül kellen lennie/legalábbis így emlékszem/, gép ujraindít F2 istenigazából semmit nem lehet állítnani a biosban csak pár apróságot cpu-hoz semmit.
lefutattam még 2 fajta víruskeresőt és egyik sem talált semmit megintcsak,a gépben mechanikai sérülés nem lehet mert akkor h vmi elszállt volna akkor alapból be se indulna.
ehez várom segítségeteket hátha valaki találkozott már ilyennel.
üdv s.oliver
Aktív témák
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Dobozos vadonat új Viper Venom DDR5 32 GB 7000 MHz RAM KIT leárazás!!!! AkciÓÓÓ
- Asus Prime Z790-A WIFI
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest