- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
hanzaki #3464 üzenetére
Szintén, nekem azt írta akkor, hogy még nem szállitottak magyarországra, valahol belinkeltem a levelet is amit küldtek.
Azt írta akkor (június közepe) hogy 600 példányban adták ki a játékot, és ebből már 400at eladtak.
A játék baró, bár csak fél órát volt időm tesztelni. Sajnálatos hogy a boritódizájn és a kazetta elég gyér lett, kábé olyan mint régen a fake kazik voltak.
A kéziköny viszont nagyon igényes. -
Aramir
őstag
válasz
hanzaki #3169 üzenetére
Na ja, az első nevemném kb 300/150-200 giga volt valahogy a le és feltöltésem, aztán egyszercsak kitalálták, hogy hopp, mostantól 1.0 rátió kell. Örültem neki
Meg a shitlistnek is. Csináltam még egy nevet, azt észrevették, törölték. Kb fél-egy év múlva csináltam meg az új nevem, új hálókártyával (az alapján azonosítottak). Ezzel a nevemmel elvileg semmi gond, 0.8 fölött vagyok (több is lenne, csak azthittem megszünt az oldal, meg ugye bannolták az ip tartományom, nemis nagyon tudtam kinek visszatölteni), nincs is megszüntetve vagy shitlistre téve a nevem, szóval gondolom nem velem van a gond, csak belekerültem a szórásba
Egyébként, ha kéred, hogy a torrent fájlt hadd szedhesd már le, akkor azt megszokták engedni, csak kérni kell.
IRC-n még nem kérdeztem rá, hogy miért van ez, amit most nálam csinál, de ezekután nemis akaromInkább proxyzok.
-
-
SiD-
tag
válasz
hanzaki #2923 üzenetére
Nekem jelenleg van egy eladó PAL V1-es Saturn-om 2db controllerrel, RGB kábellel. Ára 16ezerFt. Saturn esetén az 50/60Hz kapcsolót felejtsd el, úgy tudom, nem lehet megcsinálni. Mivel V1-es Saturn, így alapból tudsz rajta futtatni backup-ot egy kis trükk segítségével. Ha érdekel a gép, akkor emil vagy telefon: sid(at)scene.hu vagy 06-húsz-9238-655
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest