-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FAR
tag
válasz
#00137984 #16724 üzenetére
köszi, de ahogy írtam, ezeken az alap dolgokon túl vagyok. letisztítva rendesen a kazi csatlakozói és csak ezzel az eggyel fordul elő. a konzolnak semmi baja, a többit rendesen viszi. 2 gépen is megnéztem.
attól függetlenül, érdemes lenne a gép foglalatát is letisztítani, de nem tudom h érjem el vagy mit fújjak rá. mindenesetre, nagyon minimális az esélye h az a probléma, mivel minden más játék megy rajta.a neten már utánanéztem és konkrétan ilyen jellegű hibát nem láttam. sima, vertikálisan futó vonalakról beszélt mindenki, ilyen speckó tört darabos mintájú vonalak, amik nálam fordulnak elő, még soha nem láttam és a neten se találtam semmit. egyéb ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- PlayStation Portal hibátlan
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest