- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fardem
aktív tag
Voltam ma a gameparkban. Arra volt dolgom, úgyhogy benéztem röpke pár percre.
Sajnos az üzlet mint retro kincsek lelőhelye, abszolút nem igaz! Semmi retro nincs már. Volt 5 db gameboy kazetta, meg 20 db gba kazi. kb 7 snes játék, mint fifa 97, world class championship. csak sport. ugyanez igaz n64-re kb 15 játék mindegyik sport kategóriából. Minden doboz nélkül Sega cuccokat abszolút nem láttam.
Szerintem ők a segát nem preferálják! CSAK NINTENDO!Volt gamecube-ra rahedli játék olcsón, de elég sok kommersz darab. 500-ért sportok.
Nintendo DS, 3DS, PS2 PS3, PSVITA és XBOX 360. Sima xboxra nem emlákszem. Ezek mennek. Azt mondta a tulaj felesége( ő volt benn) hogy a retro már nem megy, nem éri meg vele vesződni, csak az új generációs konzolok. Nem keresik, ami keresett, az meg drága és ritka. Erre nem lehet boltot alapozni.Ja van még Carrera autópályák! Aki ilyet szeret!!
Amúgy az üzlet faszán be van rendezve, kár hogy a város peremén van kinn a picsában! -
fardem
aktív tag
Ha már idióta hirdetések!
Nézd ezt a sok idiótát, aki ettől a kreténtől vesz:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Bzsuzsika522
ps2 játékok mind írott, az xbox is! az xbox360-nál ami kétlemezes az 2*1000.-
Ezeket nem kapja el a rendőrség? Illegális másolat értékesítése?
-
fardem
aktív tag
válasz adalbert1 #5946 üzenetére
Nem értem hogyan lehet valami gyűjtői, ha nincs mellékelve füzet? Legalábbis a fotókon nics. pl turrican wolfenstein earthworm jim...
a final fight FRG kiadás (osztrák/svájci) amerikai füzettel.Az egy dolog hogy ritka, de a doboz gyűrött, pici kopások a széleken. Nem gyűjtői állapot!
Ezt csak a buta vagy hozzá nem értő veszi meg. A gyűjtő nem, mivel nem korrelál a gyűjtői állapotokkal.
Ha meg játszani kell, akkor nem dobozost keres a vevő, meg minél olcsóbbat.
Szerintem az eladó meg szimplán nagyravágyó idióta és hülyének nézi a vevőket.
-
fardem
aktív tag
válasz AndrewBR #5878 üzenetére
Az hogy olcsón sikerül megcsípni valamit, az csak a gyorsaságon múlik. Vagy egész nap ülj a gép előtt és figyeld az aukciós oldalakat.
Ha valami jó áron van, akkor nem szabad hezitálni. Volt is itt régebben erről vita, hogy olcsón vesz valaki valamit, majd újra eladja haszonnal.
Nézd csak meg a Ghandi gyereket. Pár eladó tudna itt mesélni róla.
De ne izgulj, én a SEGA-t nem preferálom.
-
fardem
aktív tag
A helyesírásból ítélve nem egy agytröszt adta fel a hirdetést. Azért kíváncsi volnék, mennyi pénzért kelt el a cucc, már ha valóban megvolt neki.
Ha megnézzük a svindlerek listája facebook lapot, rengeteg átverésről írnak az apródon. Elég primitív emberek akarnak ilyen módon pénzhez jutni. Igaz eddig inkább az xbox, ps3 vonalon volt csalás, ilyen retro konzollal még nem. Ki tudja?
Mondjuk egyszer engem egy lego készlettel kúrtak át a vaterán. Mindennel megpróbálkoznak...
DE ETTŐL FÜGGETLENÜL NEM BIZTOS, HOGY A HÍRDETÉS KAMU!
-
fardem
aktív tag
http://arcadesushi.com/funniest-video-game-console-knockoffs/
kicsi kínai bootlegek!
-
fardem
aktív tag
válasz PiciDikenz #5468 üzenetére
6000-7000.
-
fardem
aktív tag
A gyűjtői játékokhoz nincs füzet. Hát így minden csak nem gyűjtői. Meg elég leharcolt gyűjtői jelzőnek. mondjuk nem rossz ár az earthworm jimért. bár messze van a gyűjtői fogalomtól. final fightnak is usa füzet, leharcolt doboz. ilyyen állapot max 13000
kár hogy nincs füzete a játékoknak. szerintem is irrelális árak, ebayn sincs ennyi. 35000 egy tmnt-ért?
-
fardem
aktív tag
Igen a sonick & Kuckles sem az eredeti tokban van!
A gond az, hogy a leírás semmiről nem szól. Ebből nem derül ki semmi, teszem azt hogy egy tok a hátulján szakadt.Én is vásároltam már jó régen (nem tőle) dobozos nes játékot. Megjött, hátul ketté volt szakadva, és cellux-al összefoltozva. A leírás: A képen látható játék. Az eladónak állt feljebb, hogy miért nem kérdezek a vásárlás előtt. Persze fotó csak az elejéről készült.
-
fardem
aktív tag
Aki megvásárolná eme szuper játékot, azt figyelmeztetni szeretném. A doboz nem eredeti, hanem homemade!
A kazi az ok!http://konzol-jatekszoftver.vatera.hu/jatekszoftver/nintendo_jatek/kirby_s_fun_pak_snes_1829206661.html
-
fardem
aktív tag
válasz mirci18 #5247 üzenetére
Nem a sportműfajjal van gond, rengetegen szeretik világszerte, hanem az, hogy egy adott platformon hatalmas példányszámban adták ki! Magyarul sok, mint égen a csillag. Nem rossz a fifa, nhl csak szinte mindenhol ez van eladó. Én például rengeteget játszottam régen a snes super soccer-ral. na az nem volt fifa, de az első kiadott játék snes-re európában a mario world, f-zero és a pilotwings mellett.
-
fardem
aktív tag
2 napja voltam a gameparkban! semmi retro, illetve gamecube, meg pár game boy advance cím, de eléggé kommersz darabok. Sport mondjuk 500.- de hát az kinek kell.
Illetve n64-ből meg snesből max 10 db kazi, és mind csak sportjáték. A sráca is mondta hogy a retro már nem éri meg. Nagyon kevesen keresik. 3DS, ps3, xbox 360, psp, meg ilyenek vannak. spec én gamecubos játékot kerestem ami meg is volt a tales of symphony. persze német nyelvű
Margit hídas figura? néha van jó cucca, meg is kéri az árát. az a gond, hogy amit drágán ad, az nem mindig szép állapotú. oké hogy ritka, de a címke kopott a kazin, vagy a doboz leharcolt. pl a vaterán van separation anxiety snes-re ami megér 6000-et, csak a címke csúnya picit.
-
fardem
aktív tag
A corvin konzolban nincs snes, vagyis retro sincs max gamecube illetve ps1. most voltam políroztatni pár lemezt.
Az a gond a konzolboltokkal hogy 90%-ban csak sport játék maradt nekik. A jobb címek már 1000 éve elkeltek. Nincs is benne pénz, hogy a retro játékokat beszerezzék, csak az újgenerációs konzolokra mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest