Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Hát én a tanácsok alapján oldottam meg, átkonvertálom egy M-JPEG kodekkal, szerkesztem, majd ezután DivX be... kicsit macerás de ez van!
-
PonPon
senior tag
Sajna a Vegas az tényleg nem eszi ezt meg...Jó lenne valahogy vágni a videot. Mivel tömörítsem virtualdubba hogy veszteségmentesen szerkeszthessem?!
-
PonPon
senior tag
Köszi! De ez a codec csak a lejátszáshoz jo, ha megprobálom berakni virtual dub-ba vagy pl vegas video-ba akkor nem jo

-
PonPon
senior tag
Sziasztok! Szoval van egy Samsung VP-M110S-es /[link]/ digitális videokamerám ami valami SEDG codec-et használ. Ez a samsung MPEG-4 codec-je ugy olvastam,asszem. Az lenne a problémám hogy az sehol sem találok valmi decompressort ami segítségével a videot lehetne szerkeszteni pl: VirtualDub-al.
Szoval felmásolom a gépre a videokat és semmit nem tudok velük kezdeni, csak nézegethetem, és ez igy nagyon nem jó
Remélem valakinek van vami ilyesmilye vagy esetleg ért hozzá és tud segíteni! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- E-roller topik
- További aktív témák...
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest