-
PROHARDVER!
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A fényképezőben lévő kártyán nincsenek meg a tegnapi képek, az előtte készültek igen. Nem kupakos gép, tehát nm az maradt rajta. Fotózás közben semmit nem lehetett észrevenni, sőt, mielőtt csatlakoztattam a pécére, még a fényképezőn látszódtak, utána már ott sem. A kártya van vagy 6 éves, döglődhet? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Van egy gondom, méghozzá egy Adata micro SDHC kártyával kapcsolatban. Kábé egy éve vettem telefonba, úgy két hónapja átraktam tabletbe, ott csak filmek voltak rajta. A telefonban kétfelé volt patricionálva.
Szóval a minap rákattintok a tableten a videókra, hoppá, valaki kivette a kártyát, nem benne van. Kártya ki be, így sem látja, zsupsz berak a kártyaolvasóba, számítógépen a TC és a MiniTool Patrition Wizard sem látja.
Mit lehet ilyenkor tenni? Az adatok nem fontosak, csak a kártyát szeretném viszont látniSegítségetek előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Építő/felújító topik
- Temu
- Milyen notebookot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest