Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
Aki benézett itt bármit is, az én vagyok: az én Live!-on ugyanis nem 24 bites.

A problémát persze az okozta, hogy képtelen voltam megkülönböztetni egymástól a Creative termékeit: se az Eszközkezelő, se az Everest nem tudta pontosan (!) megmondani, hogy pontosan (!) melyik SB Live! változat van a gépemben (csak egy kódszámot ad). Előkerestem a dobozát, azon sincsen semmilyen pontos meghatározás. A kódszám alapján a Ph!órum régebbi topic-jaiban található hozzászólások szerint ez egy 16 bites 5.1 hangkártya. Mindenkitől elnézést kérek.
Valószínűleg azért nem találod meg a leírt metódussal az AC3-decode pipahelyet, mert én is az Old Death által használt verziójú Surround Mixerben írtam le, hogy hol van. Ettől függetlenül érdemes lenne megnézned a Mixer helpjét (én a programkönyvtárban találtam), hátha ott leírják hogyan lehet aktiválni ezt a funkciót (eme verzióban igen).
Az első hozzászólásban az 5.1 a hangfalrendszerre vonatkozott (a fentiek után még egyszer megnéztem, hogy tényleg ez van-e, és igen
).
Hali01-nek: megfelelő beállítások mellett sztereó hanganyag esetén is szólnak a hátsó hangfalak Live!+P5800-on. Megkockáztatom, Audigy4-en is...Persze nem kell, hogy szóljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- LED világítás a lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).