Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Tudom, kereső...
de jelenlegi állapotomban képtelen vagyok az esetleges találatokat végignyálazni, nézzétek el nekem!
Adott egy Celeron366, egy Win98SE, egy pci s3virge és egy ct4810 (asszem, erre nem esküszöm meg, hogy ezt láttam a nyákon; az aida32 es5880-at mond).
Először a drivers.hu-ról tettem fel egy sb128 drivert, nem tetszett, furcsán lapos volt a hangja, nem az amire emlékezett a fülem ugyanezen kártyától egy másik (p1) gépben.
A creativelabs.com-ról leszedtem egy másikat; régebbit (a legújabb gyanús volt hogy minden 16 bites pci kártyájukhoz ugyanaz, bár ettől még persze lehet jó(bb) is - vagy nem? vagy igen? mondjátok!).
Feltettem.
A hangja megjavult, eltűnt a fátyol, ami előtte volt, illetve eddig mintha dobozon keresztül hallgattam volna a fejhallgatót (jó, mi? :D), most meg már nem.
Viszont akkor is, most is, ha az asztalon/explorerben/stb kattintgatok, furcsa hang van a zenében egy pillanatra. (ha hangerőt állítok, akkor is... marha zavaró.)
Gyanúm hogy a vga driverrel nem szeretik egymást.
Jól gondolom-e?
Melyiket cseréljem, a hangkari vagy a videokari driverét?
Vagy máshol van a megoldás?
(egyéb kérdések: valami mástól javult meg a hangja, vagy a driver tényleg ilyen sokat számít a kártya hangképében? Ha a driver ennyit jelent, akkor keresek a régi Terratec-emhez is... bár elgondolkodtató, hogy ESS chip van rajta :( )
Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest