- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
Win2000 mélyebb lelki világához nem értek nem használtam Win2000-et...Ki lell próbálni mit szól a RAID-hez, habár te RAID 1 -et akarsz ott meg nem adódik össze a lemezterület tehát ha egy vinyót megeszik akkor a RAID sem lesz gond...A floppyn található drivert mindenképp rakd fel...
( Egyébként majd én is akarok RAID-et két SATA 160GB os vinyóból...Igaz RAID-0-át)...
Próba csresznye állj neki aztán majd alakul én ezt tenném...
És ne feledd ha RAID-ről akarod indítani a géped akkor az állítsd be a BIOS-ban...
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Hello!
Van egy gép 2 db 20GB-os PATA vinyóval, egy PIII-as lappal.
Új vas lesz helyette, ASUS K8S-MX-EAYZ lappal, és 2 db SATA-s vinyóval, amit raid1-be szeretnék kötni, az oprendszer azonban marad win2000 prof.
A kérdés az, hogy felléphet-e galiba ebből, a Win2000 prof le tudja-e kezelni telepítésnél a sata raid1-et (persze gondolom alaplaphoz mellékelnek sata raid driver kislemezt, amit win telepítésekor kell betolni).
Illetve ha van jó tanács, azt is szívesen fogadom, mert satás rendszerrel még sajna nem volt dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged