Új hozzászólás Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
Win2000 mélyebb lelki világához nem értek nem használtam Win2000-et...Ki lell próbálni mit szól a RAID-hez, habár te RAID 1 -et akarsz ott meg nem adódik össze a lemezterület tehát ha egy vinyót megeszik akkor a RAID sem lesz gond...A floppyn található drivert mindenképp rakd fel...
( Egyébként majd én is akarok RAID-et két SATA 160GB os vinyóból...Igaz RAID-0-át)...
Próba csresznye állj neki aztán majd alakul én ezt tenném...
És ne feledd ha RAID-ről akarod indítani a géped akkor az állítsd be a BIOS-ban...
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Hello!
Van egy gép 2 db 20GB-os PATA vinyóval, egy PIII-as lappal.
Új vas lesz helyette, ASUS K8S-MX-EAYZ lappal, és 2 db SATA-s vinyóval, amit raid1-be szeretnék kötni, az oprendszer azonban marad win2000 prof.
A kérdés az, hogy felléphet-e galiba ebből, a Win2000 prof le tudja-e kezelni telepítésnél a sata raid1-et (persze gondolom alaplaphoz mellékelnek sata raid driver kislemezt, amit win telepítésekor kell betolni).
Illetve ha van jó tanács, azt is szívesen fogadom, mert satás rendszerrel még sajna nem volt dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest