Új hozzászólás Aktív témák
-
hanso
tag
válasz lazydog #2645 üzenetére
hát igen.nem gondoltam,hogy dinamikusnál egy kicsit leveszem -visszateszem -->és megdeglik.tanultam belőle.így jártam.
azóta mellesleg formázom a lemezt,mondjuk most nem dinamikus lesz.
egy Paragorn part magic nevű progival a döglöttvinyó egyik partíciójáról tudtam lementeni az adatokat(érdekes,h csak az egyikről).az is valami.
szóval,ha most alapvető lemezzé formázom a vinyót akkor egy ilyen kis kiveszem-beteszem akció után,nem lesz ilyen problémám?
választ köszönöm -
hanso
tag
Sziasztok
Enne 1 kis problémám.
egy rövid időre el lett távolítva a gépből a sata vinyó(van ,mellette egy Ide is.
A gond az lenne,hogy újra összedugva nem tudom sehogysem életre kelteni a hdd-t.
a következő kép fogad a lemezkezelőben
nem értek sajnos a hddk hez
van kb 50 gb anyag a vinyón és szeretném megoldani,hogy elérhető legyen.
próbáltam a futtatás->diskpart->disk select-> online
ki is írja,hogy csatlakoztatta,de semmi nem történik.
az eszközkezelőben megfeleelően működik..stb.
bár lehet hogy rossz úton járok.
kérlek segítsetek.
nagyon köszönöm
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=38qv
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hanso
tag
Sziasztok!
lenne 1 kis problémám:alaplap giga ds4,2 db sata vinyó (1.maxtor rendzser,2.wd egyebek)
esemény:
1.gép szétszed(kábelrendezés céljából)
2.gép összerak
3.bios minden szép és jó(mind2 vinyó látszódik
4.xp lemezkezelés (dinamikus,látja de nem aktív)
5.próbálom újra aktívvá tenni(jobb egér..stb,parancssorból is select->online...stb.)
6.sehogy nem akar aktívvá válni,a lemezkezelőben azt írta ki,hogy ''logikai lemezkezelő''
a hiba pedig ,hogy nem fejeződött be(de nem törtébnik semmi,tehát nincs minek befejeződni)
7.na mondom fehér ember vinyó holnap vissza
8.uccsó próba:alapértelmezetté tettem a lemezkezelőben-->majd egyből vissza dinamikussá
9.minden műxik,ójra partíció-->fprmázás
A problémám az,hogy közel 60 Gb anyagom volt a vinyón és nagyon nem szeretném ezt esetleg minden gépszétszedéskor eljátszani
(mostanában akarok 1-2 ventit utólag(meg farigcsálni a házon szellőzőket,szal szét kell szednem majd)
A kérdésem azhogy Ki mit tanácsolna,mit lehet ilyenkor tenni,hogy aktív legyen a cucc?máskor ha ilyen van, had legyek okosabb.
választ köszönöm
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- WD Elements 2TB külső merevlemez, ÚJ, gyári dobozában.
- Seagate IronWolf NAS 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Hibátlan - TOSHIBA 3TB PC P300 HDWD130 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest