Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
invictusgame #4689 üzenetére
-
törölt tag
Kapásból az , hogy az ujabb és gyorsabb HDD helyett a régebbi lassabb HDD-n van az oprendszered - miért cseszel ki magaddal ?
Oprendszer mindig a választható gyorsabb HDD-re menjen !
Pl .: az az új 1TB -s HDD is lazán hyorsabb lesz mint az a kettő akármelyike .[P41C-DE] És ugye lapon Sata 2 port van . 160GB-os jó esetben fele írási sebességet hozza mint majd az új 1TB Sata3 HDD , de a 250GB-os is tuti gyorsabb . XP mi a ...-nak 2015-ben ? felejtsd el szerintem , csak gondot okoz.
Amúgy előbb mindig a régebbi oprendszert tesszük fel s utánna az ujabbat . És win és Win7 megcsinálta a bootmenü választót is - ha érted miről beszélek .... Induláskor kiválaszthatod melyik oprendszert akarod indítani ...Én tuti az 1TB -re tenném majd csak a Win 7 -et ...
-
törölt tag
HDD helyére ment az SSD ----- SSD-re ment windóz , HDD a keretbe ment ODD helyére , majd HDD csere történt .
Honnan törlődött lapozófájl
mit is keresne az a HDD-n
nemtiszta egészen
Lassú HDD-re nem irányítunk semmit ! BIOS rendesen látja az új HDD -t ? Ha továbbra is fennáll a dolog , nem lehetetlen, hogy egy FirmWare kell neki .
-
törölt tag
Üdv minden szakinak ! Segítségre lenne szükségem HDD ügyben . Van egy HDD-m ami nagyon de nagyob belassult ! Okát nem tudom de esetleg sejtem . De nem tudom hogy biztosan amaz-e az okozó , mutatom képekkel , magukért beszélnek talán .
Az a sárga felkiáltójel mit akar mondani ? mi a hiba , ha egyáltalám hiba
Már formáztam is , jelenleg üres , adatmentes
Alaplap vezérlőről AHCI , átraktam a WIn7 által kínált alapértelmezett AHCI verérre . Semmi változás .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Hardcore café
- Kuponkunyeráló
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest