Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz
mucsácsó
üzenetére
Szerintem:
-csak a SATA vinyót tedd be, az előre elkészített PM boot floppyval formázd le az egész vinyót, majd particionáld úgy, hogy a C elsődleges partíció legyen.
-erre a C-re tegyél egy Xp-t
- amikor minden működik add a rendszerhez az IDE-s merevlemezt és Windows alól formázd le.
Működnie kell. -
Cyberslider
őstag
válasz
mucsácsó
üzenetére
Szerintem tuti a Seagate-en van a bootsector,hiszen arról tölti be a rendszerindító menüt is,oda tette be a másik xp-t,ha meg kiveszed,a menü se indul el,ergo nincs bootsector. Vagy a biost is meg kéne nézni,próbálkozik-e sata boot-al..?
Jumper nem kell a SATA-ra,az már nem olyan,hacsak nem sata II-es,mert ott már megint van jumper,de a 120-as sztem még nem olyan. Ugyanis itt jumperrel oldaották meg a választást,kérdés,kinek milyen vezérlője van az alaplapon.
Még mindíg nem értem,miért nem jelenik meg a SATA a biosban. Nem lehet,hogy ott megjelenik,csak a telepítőnél nincs? Mert azt ugye tudod,hogy SATA winyókhoz a vezérlő miatt a telepítőnél mikor bejön,először F6-ot kell nyomni (alul ki is írja,a speckó vezérlő miatt),és floppy-n beadni a sata drivert,ugyanis az XP telepítő nem ismeri fel a SATA vezérlőt,és így nem találja meg a merevlemezt.... Nem lehet,hogy ez a baj?
Szóval szerintem a telepítés lett elrontva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 (kerett kopott) / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest