Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Nekem a SAMU 160-asom külön kellett megformázni, mert a win telepítője nem boldogult vele. Beraktam secondary-nak és win alól formáztam. Úgy elég gyors.
Ace: És SP2 integrált winnel akarod telepíteni? Mert az előző verziók nem igazán kezelik az ekkora drájvokat./Én úgy tudom/
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
válasz
horvathkrisz #1407 üzenetére
A Drájvert innen lehet leszedni, ha NF7S rev 2.0 lapod van. Ha nem akkor ezen az oldalon meg kell keresni a megfelelőt.[link]
A win telepítés elején írja a telepítő. Más gyártótól származó drájver telepítéséhez nyomjon F6-ot. Na itt kell megnyomni a F6-ot. Utána a floppit be kell tenni, és felrakja.
Ez akkor kell, ha SATA drájvra akarod tenni a rendszert. -
zso73
veterán
válasz
horvathkrisz #1405 üzenetére
NF7-s-ben tudok tippet adni.
Nekem meg kellett formázni a win telepítés előtt a winyót XP alól. Mert a win a telepítésnél nem látta. Kell hozzá flopis drájver+F6 a telepítés alatt. És a dzsampet is SATA1-re kell tenni. Ez az alap a winyókon. És NF7-s esetében ott is kell hagyni, mert SATA 1-et tud csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest