Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
mr_ricsi #1610 üzenetére
Inkább csak és kizárólag SP2-es újratelepítést szabad. A ''kedves'' XP akkor is ír a winyóra, ha semmit nem csinál vele. Így SP1 újratelepítése esetén ha letiltok mindent, akkor is meg van a sérülés veszélye a második partíciónál.
A mostani telepítés után készítsen integrált SP2-es telepítőt a rendszeréről, és azt használja a későbbiekben. -
Integrale
veterán
válasz
mr_ricsi #1551 üzenetére
Hali! És ennek a programnak mi a neve? nekem a hitachi vinyó lebutult automatice!
De Pl haverak ABIT IC7 van és sata 2 őt nem kezeli sehogy sem eddig próbált vinyók seagate, western digital, samsung (a jumperesek)
az én Hitachimat egyből felismerte (nincs rajta jumper) szoftveresen sata1-es lessz
az én NF7S v2.0-ás lapommal ugyan ezek a jumperes típusok ugyszint nem mentek !
[Szerkesztve] -
letix
senior tag
válasz
mr_ricsi #1539 üzenetére
atuci kollega arul ilyen motyot, majd megkeresem a linket.
Semmi extra,piros nyak (kb ide kabel szeles, 4 centi hosszu), rajta 1 sata adatkabel foglalat es egy kislemez tapkabel..
Nos, az addig rendben van hogy koll neki a driver, de akkor a Tusl2 ben miert szaladt normalisan, ahogy kell?erdekes.
udv
letix -
lee56
őstag
válasz
mr_ricsi #1424 üzenetére
''+ levett sebességgel 1-2 fokkal hűvösebb a vinyóelektronika is...''
Naggyából ez az egyetlen amivel egyet lehetne érteni, de akkor már légyszives támaszd alá valamivel pl tesztekkel & hőmérsékletértékekkel az állitásod, mert szvsz sata2 <-> sata1 között nemlehet olyan nagy különbség, pont azért mivel teljesitményben sincs, kétlem hogy fogyasztásban (elektronika terhelésben) óriási lenne.
Az érintkezői oxidálások, és gyári forrasztás hibák meg érdekesen hangzik, de nagyon nehezen hinném el, hogy ennyire visszafejlődött volna a gyártástechnika sata1 óta. -
Fáraó
őstag
válasz
mr_ricsi #1424 üzenetére
Minden szvsz: A kábelek azért nem szoktak oxidálódni mert használják őket. Az oxidálás felületi jelenség, pusztán elektrokémiai folyamat. Ha két rézfelületű csatlakozó csatlakozik és áramimpulzusok ''mennek át rajtuk'' nem indul meg az oxidáció.
A nagy páratartalom már árthat a felületnek, elindíthatja a fémoxid képződést de csak megfelelő körülmények esetén. Ám a házakban az állanó hideglevegő áramlása és a szellőzés az oxidálási folyamatot hátráltatja.
A frekvencia szintén nem szedi szét az áramköröket. Nagyon sok elektronikai dolgot kellene évente kidobálni ha ez lenne a helyzet. Pár évente az összes elektronikai dolog elromlana és ki kellene cserélni. A kontakthiba meg azonnal jelentkezik. Nem alkalmaznák és nem is fejlesztették volna ki a SATA II-t hogy ha egy pár évet bírna csak ki a hardver. A gyártók is 3 évet garit biztosítanak a termékeikre, hiszen ők ez alatt az idő alatt bíznak termékeikben, hiszik hogy nem romlanak el.
A nekem írt válaszodat köszi. Még gondolkozom a mondanivalódon.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
mr_ricsi #1379 üzenetére
Sokat gondolkodtam ezen a válaszodon. Nem akartam hitvitát indítani, éppen ezért írtam, fejezzük be mielőtt elkezdjük. Azóta több alkalommal partícionáltam. Ha csak Windows kellett feltennem az adott gépre akkor a telepítővel végeztem el a műveletet. Ha Linuxos vegyes rendszer kellett akkor a régi módszert használtam.
Ha csak Wint telepítek akkor szakmai szemmel miért is jobb így?
Ha hosszú a válasz akkor priviben, OK? -
dude!
csendes tag
válasz
mr_ricsi #1414 üzenetére
héló-héló..lenne egy kérdésem..van egy asus A8V deluxe lapom,és nemvágom h támogatja -e a sata2tőőt..tervezem h vásárolok egy hdd-t de akkormár mindenképp sata2tőt vennék,mer az ugye jobb.
éééssööö....az tuti hogy legalább sata1ként majd nyomul a gépemben? előre is kössz...
-
Zolee11
senior tag
válasz
mr_ricsi #1397 üzenetére
''Kell a chipsethez való driver, és jó dolog az ActiveArmor. Csak érteni is kell(ene) hozzá.''
A chipset driverekkel eddig nekem semmi bajom nem volt, ill. nForce3-nál igen az IDE Driverrel, de másik verziószám megoldotta a gondot, szal eddig nem volt olyan széria amihez ne lett volna jó Driver.
A hardveres tűzfal már más tészta, én is használtam sokáig, és télleg nagyon jó volt (azon kívűl h LAN-okon szívtam mint a torkosborz, mert még ping-elni se lehetett), aztán eljött az idő mikor elszállt és a win még bebootolni se tudott, mert védelmi hibára hivatkozva lekapcsolta magát. És hiába tettem más drivert akkor is ez volt, majd megint ment pár napig, hétig és megint elszállt. Szal majd ha egyszer végre tudnak hozzá írni egy normális drivert, akkor használható is lesz valamire.
-
Sdi
addikt
válasz
mr_ricsi #1397 üzenetére
Hali
A tűzfalas dologra nem tudok mit írni / mivel én nem használom /, csak amit olvastam. Nem tudom mennyire ''egyszerű'' emberek panaszkodtak rá, mert személyesen egyiket sem ismerem.
De a chipset driver dologban egy kicsit vitatkoznék veled, legalábbis az IDE illesztők megfelelőségét illendően. PPéter ajánlása, hogy aki optikai eszközöket használ az lehetőleg ne tegye fel, mert problémát okozhat / okozott / elég sok embernél és nem hiszem, hogy ezek közül mindenki ''egység sugarú júzer'' lenne. -
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
mr_ricsi #1382 üzenetére
Hali nincs húzva semmi... Szerintem felesleges is kínozni a 4000+-os X2-est... Aminek az nem elég a mostani progik közül, azt fel se érdemes telepíteni. Másrészt a DDRII-es 800 MHz-es RAM-nak is jobb, hogy az FSB szinkronban van.
Mostár annyival előbbre vagyok, hogy csináltam egy WinXP telepítő CD-t, amibe integráltam a SATA drivert, így leküzdöttem a floppy problémát, talán menni fog... -
Fáraó
őstag
válasz
mr_ricsi #1351 üzenetére
Mivel nekem 3 op rendszer van fenn a gépemen(W98, WXP, Slackware) ezért kellett használnom a Linuxot. A pingvinnek ugye más fájlrendszer kell, azt az XP-ből nem tudom alátenni. És most itt hagyjuk is abba, OK? Nekem jó tapasztalataim vannak vele és kész. Szóval ízlések és pofonok.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
mr_ricsi #1279 üzenetére
Pont most állok gépvásárlás elött, milyen alaplapgyártót ajánlasz?
Amúgy az asus-ról nekem is megvan a véleményem ez alapján a lap alapján. 1. volt ez a kellemetlenség sata-val 2. az integrált hálózati kártya fél év után tönkrement, pedig nem is volt használva 3. alig lehet rávenni, hogy ne az alaplapi hangkártyát használja, ezért kénytelen voltam elcserélni az usb-s hangkártyámat belsőre -
Zolee11
senior tag
válasz
mr_ricsi #1247 üzenetére
Hitachival sose volt dolgom eheh.
Am jó h van még valaki aki nem Maxtor ellenes (és nem csak az tipikus semmihez nem ért mégis állítja h mahha jó ez meg az), de ezzel pont megint olyan helyzetbe kerültem h nem tudom mit érdemes venni, itt azt mondják ott azt mondják. Fászo akkor most mi van, az tény h Samsungokat veszek most az ''ügyfeleknek'' is és még eddig nem volt gond, de a Maxtor nálam nagyon leszerepelt, az eddig megvásároltak felét már visszavittem. Ez valahogy nagyon szúrja a szemem, de am most a Seagate-ek a leggyorsabbak (persze nem minden teszt alapján), asszem arra fogok váltani. Egy 320-as 10-es sorozatú már próbaüzemben van és télleg érzékélhető a vertikális adatrögzítés előnye. Ha a Maxtornál is bevezetik és mivel már Seagate tulajdonban van valszeg bevezetik nemsoká akkor adok még egy esélyt, habár lassan csak Seagate lesz belőle szerintem... Asszem offolni kéne ezt a témakört, mert nagyon eltértünk a SataII -től -
Zolee11
senior tag
válasz
mr_ricsi #1242 üzenetére
''2005-ben a legtöbb vinyót a WD értékesítette...''
ezt ezek szerint ezt igen rosszúl tudtam, nem baj majd holnap rálépek a tö***re az illetőnek aki ilyen okosságokat állított, én meg hát miért ne hinném el...
és kössz a magyarázatot, így már rémlik h láttam már biosban, csakhát mit nem ismer az ember, és amíg nincs probléma addig minek hozzányúlni. -
Zolee11
senior tag
válasz
mr_ricsi #1240 üzenetére
''NForce3-as Asus lapom van, és driver floppy nélkül nem látszanak a sata vinyók''
??? ezt nem értem akkor csak nekem van ilyen szerencsém? mert nekem még sose kelett használni floppyt, és nem 10 gépet telepítettem eddig. Ez am saját tapasztalat, h csak azoknál volt gond amiknek nem integrálva volt a vezérlője. Uh lehet h igazad van.
natív ATA kapcsoló... ezt elmondhatdnád mire jó, mert ezzel én még nem találkoztam, és ugy tudtam h a natív sata azt jelenti, h már csak sata tápkábelell müxik a vinyó...
Én nem akarok vitázni a veszteségekről, de mivel ők adták el a legtöbb vinyót és mégis veszteségesek, asszem ez azért mutat valamit. Nem tudom te mennyire értessz az áramkörökhöz, ill. mire alapozod h a maxtor pont olyan jó mint a többi... Az én véleményem saját ill. egyéb szervizes kollégák, haverok(akik ezzel foglalkoznak) véleményei alapján. Pl. Aq*a szervíz, CHS nagyker szervíz (ja és ők is abból adják el a legtöbbet...), stb. Itt mind ezen a véleményen vannak, hogy a rajta lévő elektronika elég gagyi.
Thx. a szakmai vitáért... -
Zolee11
senior tag
válasz
mr_ricsi #1238 üzenetére
''Minden vezérlőhöz kell driver, kivéve, ha az alaplap biosában a natív PATA módot be lehet kapcsolni, ill. az SP2-es XP telepítőcd néhány Inteles ICH SATA vezérlőjéhez beépítve tartalmazza a drivert.''
Na látod ebben van némi igazad.
De (nem hagyjuk magunkat) pl. nForce2-3-4 ésatöbbi alaplapokhoz se kell semmit csálni csak telepítessz és kész. Kivéve azt az nForce2-t amely nem a nForce400-as chipset, mert ott biza nem integrált a veérlő. Alapból miért kellene bármilyen driver is hiszen azért van az a tetü alaplap h szabványos felületet mutasson a oprendszer felé (vagy ezt az alap dolgot már elfelejtik a kedves fejlesztők?), az meg más tészta h ha már fennt van a rendszer akkor lehet drivert használni h ne szabványos lassusággal működjék a dolog
''ha megkérdezed azokat akik igazán értenek a vinyókhoz, hogy milyen a maxtor, akkor kb. azt fogod válaszként kapni h a maxtor nem vinyó.''
Akik valóban értenek hozzá, azok ilyet nem mondanak. Ezt azoktól hallhatod, akik WD-t - Seagate-et -Samsungot - Hitachit forgalmaznak.
Ebben viszont teljes mértékben tévedsz, van egy barátom aki kicsit régóta foglalkozik szervizeléssel és neki is pont ez a véleménye. És nem véletlenül ment tönkre a Maxtor, csak ugy nem lehet gyárat üzemeltetni h a winchesterek 40%-a rossz. És a Diamondmax9-nél az volt! A 10-es kicsit jobb de 25-30% simán tré. Aki nem hiszi vegyen Maxtor-t
Tényleg lassan 3 éve nem hallottam, h valaki is dicsérte volna a Maxtort. De nekem is van 2, csak meg ne halljanak... -
Zolee11
senior tag
válasz
mr_ricsi #1236 üzenetére
''miért szívnék???''
Nem szívsz vele, mert csak akkor kell külső drivert használni ha a sata vezérlő nem integrálva van. Azaz külső chip az alaplapon vagy egy kártyán. Én se szívtam egy integrált vezérlős sata alaplappal sem.
Ja és ha megkérdezed azokat akik igazán értenek a vinyókhoz, hogy milyen a maxtor, akkor kb. azt fogod válaszként kapni h a maxtor nem vinyó.Az egy sz*r. És igazuk van.
Én ezt nem azért mondom mert utálom (én is maxtor fan vok, de lassan már csak multidő), és nekem is 2 maxtorom van csak todod ez a valóság. Szal erősen tudom ajánlani h ha mindenképp maxtort v samsungot akarsz akkor samsung. De inkább seagate vagy WD.
[Szerkesztve] -
-
Sarapeti
csendes tag
válasz
mr_ricsi #1221 üzenetére
igen ebben igazad van de az IDE vinyom ami sajna már nincs meg ugyanugy másolt 55-35MB -al mindegy hova másoltam nyilván a lemeztöredezetségtöl függöen volt lassab ill gyorsabb de a sata2 egy nagy szar sajan de ha tudsz rá valami jó megoldást várom ja és ugy recseg mint állat
ui.: söt most a te kedvedért ki is probáltam hogy akkor D-röl C re másolásnál mi a helyzet hát még rosszabb mert igy alig 10 -15 MB
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
mr_ricsi #1139 üzenetére
Szia!
Bocsi hogy csak most reagálok a hsz-edre csak nyaralni voltam.
Nem nem úgy hoztam létre ahogy leírtad hanem belementem a regisztry-be és és megkerestem a leírtak alapján és már nekem ott volt ez a bejegyzés.De azóta már csináltam egy .reg-es file-t ami mindezt megcsinálja hogy ne kelljen szöszölni vele.
-
éN79
addikt
válasz
mr_ricsi #1090 üzenetére
Láttam ezt az LBA/CHS dolgot. Nekem két ugyanolyan SATA II Samsung HDD közül AUTO detect után a BIOS-ban az egyik (amelyik eredetileg is benne volt) LBA, az újabb meg valamiért
CHS megjelölést kap a POST során.
Mi a pincét csináljak vele, mert amúgy meg semmi problémát nem érzékeltem. -
-
éN79
addikt
válasz
mr_ricsi #997 üzenetére
Az LBA/CHS ''problémám'' még mindíg nem oldódott meg.
Bios alapján mindkét HDD-nél ugyanolyan adatokat ír ki, boot során már az első LBA és a másik meg CHS, PartitionManager progi viszont a két HDD-t teljesen más ''leosztásúnak'' látja.
Van ennek végzetes jelentősége, ill. hogy a fenébe lehet ''visszaállítani''? -
wolffy
aktív tag
válasz
mr_ricsi #968 üzenetére
''Ha az egész vinyó törölhető, akkor pl. a Powermax progi LowLevelFormatjával.''
Nem ismerem ezt a progit, de itt a Low Level Format azt jelenti, mint azt még régebbi vágású gépek BIOS-ából ismerhetünk, mert akkor nem biztos, hogy érdemes egyből egy Low Level Format-tal végigszántani szerencsétlen winyót. -
wolffy
aktív tag
válasz
mr_ricsi #934 üzenetére
Ahha... Jóvan-jóvan nem kötöszködni akartam én, de momentám nekem nem így jött le a dolog. Annak idején mindenki azt harsogta mikor bejött a 8MB cache, hogy ''úúú azt vegyed, mer jobb, gyorsabb, meg különben is...'' Ami tesztet olvastam, ott nagyon picivel ugyan, de jobbnak hozták ki a 8 megásokat és természetes, hogy azt is javasolták megvételre.
Én eleddig úgy gondoltam, hogy a nagyobb winyóknak szükségük van a nagyobb cache-re, mert például az egy szérián belül gyártott eltérő méretek ugye ugyanazon az alapon dolgoznak csak több tányérral és fejjel, így nekem ebből az látszott, hogy ugyanannyi idő alatt több melót kell végeznie. De ha ebbe nincs ráció, inkább homályosíts fel róla, minthogy baromságokat beszéljek... -
wolffy
aktív tag
-
Lui76
őstag
válasz
mr_ricsi #918 üzenetére
na először a wd dat life guard-al xp alatt megformáztam felét...
ott nem értem hogy lehetett volna a másik 50%ot part/formázni...
na midegy mondom lehúzom az ide-t..
Csak satás WD-velindít boot a xp sp1-es cdről (mer csak ez van)
kékablakban engedte a maradékot particionálni...
Telepítés befejeződött xp alatt a másik felet meggyorsformáztam,
most épp az sp2-t töltöm le (addig a régi ide winyóról szól a rendszer magában)
, csak aztán akarom a többit telepíteni...
Eddig semmi probléma...kop,kop,kop -
wolffy
aktív tag
válasz
mr_ricsi #911 üzenetére
Köszi az építő jellegű választ, tanultam belőle, viszont csak azt tudom mondani, hogy: na, ez az... Ahogy azt már a #891-ben is leírtam. Mások is tanácsolták már, hogy dobja újra az XP-t, ezért leformáztam a winyót, a BIOS-ban beállítottam az AHCI módot a SATA-nák (merthogy nálam olyan menüpont van Configure SATA as ... és választhatsz Standard IDE, AHCI, vagy RAID közül). Ezután gép újraindul, XP CD bootol, elkezdem a telepítést. A szép kék karakteres képernyős részen túl is jutottam, az elején beadva F6-tal az intel ICH7R drivert az AHCI-hez (mert ha ezt nem tettem, akkor nem is látott winyót ilyen felállásban), majd mikor újraindult a gépezet, hogy folytatódjon a grafikus képernyős telepítés, akkor el is kezdődött a folytatás. Ekkor azt jelezte a gép, hogy még 38 perc van hátra a telepítésből. OK, ez így szokott lenni, de 32 percnél (mikor arra a részre ugrana, hogy bekérje a területi beállításokat, felhasználót és serialt) durr kék halál és egy csomó rizs + hogy bizonyára a merevlemez vezérlő nem megfelelő BIOS beállítása okozza a problámát vagy mi. (Ezt követően ha újraindítom a rendszert, idáig eljut és a dolog ismétlődik előlről.) Tehát az igazi problémám ez lenne, hogy nem sikerül AHCI-vel felnyomnom az XP-t. De mi a rákért nem? Köszi a választ, ha tudsz valami okosat, mert nálam megállt a tudomány.
-
wolffy
aktív tag
válasz
mr_ricsi #909 üzenetére
Ahha! A Matrix Storage Drivert próbáltam felrakni, de a telepítő hibaüzenetként adta, hogy csak ICH7R AHCI vagy ICH7R RAID esetén hajlandó felmászni. Nekem ICH7R az van, de a #891 pontban leírt hiba miatt a SATA nálam Standard IDE-ként van konfigurálva a BIOS-ban. (Lenne még AHCI és RAID lehetőség.)
Tehát most az lenne a megoldás, hogy két ugyanolyan winya, aztán AHCI-vel nyomassam? -
nRu3
addikt
válasz
mr_ricsi #862 üzenetére
Jó magam is sok vinyot használtam már és egyikel sem volt sose gomdom melegedésekel nyári kánikulákon, ezért tartom feleslegesnek látlanba gondoskodni a hűtésröl, ami persze sosem árt, de ha felesleges akkor minek vele bajlodni,pénzt költeni és plussz ventirátor hangforrás, ezért írom hogy majd nyáron kitapasztalja kell-e valami hűtés rá.
-
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #691 üzenetére
Hát ez így ''sajnos'' teljesen világos és egyértelmű!
Köszönöm!
Mármint a szoftveres és hardveres raid,
a segítségnyújtás,
és a dolgok nem megfelelő működése!
Pedíg csak egy kis változtatást szerettem volna a legelején, aztán minden kis apróság, szűlt egy másikat! (vagy csak túl sokat akartam, a saját és a számítógép lehetőségeihez képest?) Akkor ez az így járás tipikus esete, áljon ez itt tanulságul mindenkinek!
Nem gondoltam volna, hogy ennyi gondja (gondom) lehet egy újabb konfigurációnak!Talán ha egyszer véletlenül elindulna, vagy rájövök, hogy mi a gond, akkor sem biztos, hogy jó lesz!? -
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #689 üzenetére
Én nem értek hozzá, gondoltam kipróbálom, és megvizsgálom, hogy tényleg jobb e?! Ha jobb, marad, ha nem, nem!
De nem értem, hogy miért nem működik,miért nem udom feltelepíteni, elindítani vele rendesen a gépet! Valamit nem jól csinálok?(erre próbálok legfőképpen rájönni) Valamiért ezzel az alaplappal nem lehet ilyet? Vagy nem működik rendesen az alaplap mert beteg!? Vagy én vagyok a beteg!?Általában az egyszerűbb leírásokat, el tudom olvasni, még ha nem is értek angolul, de ezt nem tudom! Valószínű, talán kimarad egy lépés, stb! Az F6 után, s betűt kellene nyomni, de hogy mikor? Meg két féle driver vagy mi a lemezre, vagy két lemezre? Nyomkodtam sokszor, mindenféle beállítással, mindenféle formában, de semmi! Elfogadom, és elhiszem neked, ha azt mondod nincs értelme, (az eddigi olvasatom és ''beszélgetéseink'' alapján úgyvélem a számítógép terén sokat olvasott, sokmindenben jártas emberke vagy, ezt is nagyon tisztelem benned) de a fő probléma az, hogy miért nem működik ez a ''dolog''?!
Olvasgattam én is elötte ''sokat'', én azt hittem, ez lenne így a hardveres! Akkor nem így van!
Viszont akkor milyen hardveres?
[Szerkesztve] -
Comanche
tag
válasz
mr_ricsi #685 üzenetére
Mert azt olvastam, hogy a kártyával könnyebb a procinak is, meg meg akartam próbálni, hogy nincs e valami baja az alaplapinak, mert nekem ''gyanús''! Összevetvén és megtárgyalván mások eredményeivel, elég gyenge lett a teszteredmény is...na nem mintha a számok érdekelnének, csak miért nem megy rendesen? És a videokártya sem akar normálisan működni, összefüggésbe hoztam a a kettőt, gondoltam erre is fény derül, ha kipróbálom kártyával! nem fog, mert nem megy! Csak nem tudom, miért?
Még senkinek nem sikerült segítenie! -
popp
aktív tag
válasz
mr_ricsi #491 üzenetére
Abit honlaprol töltöttem sata drivert: Silicon Image SiI 3112 SATARaid Controller OS Driver .
Felmásoltam egy floppyra. és xp cdröl bootolok, nyomom az F6-ot, kivalasztom az floppy driveot, és kiirja h beölti a sil3112-t... majd létrehozok egy particiot az xpnek, és következne a telepitöfileok masolasa a hdd-re (cd-röl?!+floppy??!). Ám ekkor nemtudja felmásolni a sata controllerhez szükséges fileokat ( pont azokat amik a floppyn vannak). Persze ha skippelem ezeket, utána az xptelepitö fileokat felmásolja, de újraindulás utan ( amikor kezdödne a tényleges xp telepites) a már fentebb emlitett hibaüzenettel elszáll...
Nem tudom mit tehetnék, hogy felmásolja a sata controller fájlait... Már arra is gondoltam, hogy csinálok egy olyan xp telepitö cd-t, amin fennlesz alapból a alaplapi sata vezerlö driver, hátha igy müködne... nemtom van e vmi egyszerübb megoldás -
benny23
tag
válasz
mr_ricsi #458 üzenetére
És ezeken kívül volt még WD-m is, ami szintén 2 hétig bírta és a szó szoros értelmében elfüstölt! Na ezek után vettem a Samsungot, ami azóta (kb. 1 év) is él! Tudom, hogy nem szabad ezzel leírni ezeket a gyártókat! Betudtam annak, hogy volt akkora pechem, hogy mindegyikből kifogtam egy hibás szériát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest