Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
Sőőőt, asszem rájöttem...!!! Most, hogy újraraktam az XP-t, tüzetesen figyeltem a gépet és lám, miután felnyomtam a 9.16-os chipset divereket (hálókaresz, IDE SW, stb...) utánna ugyanúgy beállt, mint a jég Mohácsnál... Ergo, 9.16-os helyett vissza a CD-n kapott régebbi driverhez... Vagy hagyni fogom az XP-s drivereket, csak a hálókártíát telepítem a pakkból... Különösebb problémát nem fog okozni asszem.
Találkozott valaki ezzel a problémával az Nvidia 9.16-os driverpakkjával kapcsolatban??? -
-
Zolee11
senior tag
Vélemény a Maxtorról?
Nos nekem a SATA II -es Maxtorokról csak annyi h az összes nForce alaplappal kompatibilitási gondok vannak (2,3,4) !
Legtöbbször a HDD detektálásakor megáll és annyi, de van mikor reset segít a helyzeten és elindul rendesen. Vagy win bootoláskor fagy be.
Viszont találtam egy megoldást: a BIOS-ban van egy olyan opció a HDD beállításainál h Extended Drive Mode, na ezt ki kell kapcsolni, mert alapból Enable, és megszűnik a probléma.
Már több helyen kérdeztem h mit jelent, de eddig nem kaptam rá választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest