Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Ez volt az a vinyó amit el akartás sózni? :))
-
Sefter
veterán
Az volt a gáz, hogy már a Bios sem ismerte föl a vinyót (szvsz még tápot sem kapott, mert nem volt semmi hangja a vinyónak és HIDEG is volt), ezért hiába is állítgattam bármit.....
-
biga
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés, de be van kapcsolva a SATA vezérlő a BIOS-ban? Nekem Abit van és ott külön be kell kapcsolni az onchip SATA-t és az onboard SATA-t is, és utána tudom állítani, hogy IDE módban vagy pl. RAID módban stb. akarom indítani, illetve hogy honnan akarok bootolni. Gondolom az ASUS-nál is hasonló, nem?
-
Sefter
veterán
Van egy Asus P4P800 deluxe lapom és egy Seagate SATA 160 Gb-os vinyóm, van valami trükkje, hogy lássa a Bios a vinyót vagy szar a vinyó/alaplapi sata csati.....
SOS help
Aktív témák
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest