- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xterms
tag
Sziasztok!
Gondoltam, ez a topik lenne a legmegfelelőbb a problémámra:
Sp2-es XP-t használok.
Múltkor egy játék kifagyása miatt reseteltem, ekkor szétment a windows. Az üdvözlőképernyő után csak a háttér jelent meg, az asztal az ikonokkal és a tálca csak az explorer.exe feladatkezelős elindítása után jöttek elő. Mivel ez nem volt állapot, megpróbáltam kijavítani a telepítőCD-ről a windowst. Ekkor a telepítés közben kiírta, hogy szeretné telepíteni az általam használt Avance AC'97 audio drivert, mely nem ment át a logo tesztelésen, ezért van két lehetőségem: telepítés mellőzése/telepítés folytatása. Ettől a pillanattól kezdve azonban nem reagál sem az egérre, sem a billentyűzetre, ezért semelyik opciót nem tudom kiválasztani.
Így a telepítés abbamardt, felraktam viszont azonos HDD-re, azonos partícióra egy másik, friss Windowst, windows2 mappába. Ez most tökéletesen működik, de a másik windowsomon volt egy halom mappa az asztalon, melyek feleslegesen foglalják a helyet, de nem tudom őket törölni, mert megtagadja a hozzáférést.
Próbálnám törölni a másik windowst a telepítőcd-ről, de csak partíciót enged törölni (ergo a friss windowst is le kéne törölni), külön windowst nem. Annyi nem elég, hogy törlöm a windows mappát, mert akkor a documents and settings/saját nevem/asztal mappában ugyanúgy ott marad 5Gb felesleges adat.
Megpróbáltam törölni az audio drivert, és úgy javítani a másik windowst, de most azt írja telepítés előtt, hogy: "Kevés a rendszererőforrás az API végrehajtásához."Aztán újraindul.
Remélem érthető voltam.
Szeretném megtudni, hogy hogy javíthanám meg a windowsomat, vagy hogy törölhetném a mappákat, melyekhez nem enged hozzáférni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest