- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
travis
tag
válasz
chadminator #23 üzenetére
1: nem.
2: ennyi még nem.
3: ha nem vagy járatos, ismerős ilyen ingoványos talajon, akkor nem kell feltétlenül hallgatni rám. Mivel nem ismersz, írhatok bármit. Ez persze nem jelenti azt hogy hazudok. Ezért gondolom azt, hogyha nem tudod hol kell feszültségeket állítani, nem próbálkoztál esetlegesen tuninggal, akkor nem is fontos megtenned.
4: ha nagyon friss a gép/kártya/konfig akkor a legjobb megoldás: beviszed a géped, bekapcsolod, megmutatod: tessék: fagy, nem megy. Van garanciád.:)
5: én is szoktam BF-ezni, 3.1,3.7,4.1-es driverokkal és R900pro, R9600 kártyákkal nem volt gondom.
6: ilyen képernyővel találkoztam már: KOTOR, amikor is kiderült, hogy pach kell a kotor+R9600 kombinációhoz. Ez annyira felidegesített, hogy letöröltem(nvidiara optimalizálnak, a leggyakrabban használt/vásárolt középkategóriás kártyára meg sz@rnak).
7: BF újratelepítés? Gondolom ez már megvolt párszor.
Aktív témák
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest