Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

válasz Mr.Csizmás #237 üzenetére

De ebben mi a pofára esés ?
    Nem értem ... Témáról témára vándoroltok, nehéz követni titeket.

Örülök, hogy P4 óta magadnak építed a gépeidet.
    Ezzel a folytonos bagatelizálással, és kitérő dumákkal amit tol(tok)sz csak nem hinném, hogy azt látják a nézők akiket szórakoztatunk hogy ott minden rendben volna ...

Ha valamiben is tévedtem volna, vegyük például a videót amit az Ipon tesztjéről linkeltem... Arról egy szót sem említettél, hogy miért vol 1 fps végig az amd cpu-n pár játékban... Akkor hozz róla valamit, és bizonyítsd be hogy tévedtem... És az már szakmai vita...

Kb hozok mindenre valamit, amivel lehet érvelni majd menekülsz egy következő témára.
    Mint például arra, hogy nagy arcom van mert van egy ócska vízhűtésem, és egy 3dmark pontszámom :DDD

Kérem szépen, nem ez volt a téma :( ....

Ezt vedd észre, és akkor helyben leszünk. Mert talán beesik majd 1-2 vállalható tény, amiről lehet beszélgetni diskurálni véleményezni ....

De őszintén mondom neked, azt hiszed hogy pofára esek és lejáratom magam... Ez utóbbi még talán igaz is, abból az aspektusból hogy még mindig itt írogatok nektek ... De brutál módon lejáratod ezzel a közösséget, amit a ph képvisel.

És itt most a PH moderátoroktól ezúton is elnézést kérek, hiszen ebben én vállalom hogy részt vettem a kazános indításommal.
    Ami megjegyzem, pontosan úgy sült el ahogyan terveztem... Szóval hazudnék ha nem volt bennem egy kis hátsószándékos kárörvendőség ...

De volt jó pár pillanat, ahol próbáltam szakmai szempontba átmenni veletek ...

Amit ti ebből kihoztatok az a csalás megannyi formája volt egyetlen teszt alatt, személyeskedések, és indulatok ...

Semmi szakmaiságot nem hoztok vissza, mindig témát váltotok és fűszerezitek személyeskedéssel ...
    Szerinted, kit érdekel itt hogy kinek mekkora arca van ? Ez nem a facebook, hanem a Prohardver, hozz egy tesztet oszt érvelj ...
    Addig csak fröcsögsz.

Én úgy gondolom hogy nem vagy már gyerek, sem serdülő korban. Szóval lépjük meg ezt a szintet.

Ezzel most kiszálltam, nyugodtan maradhatsz ebben a gyerekes stílusodban és beszólhatsz még egy utolsót. Nem fogok rá reagálni...

Vagy gyere vissza hozz valamit, és érvelj szakmai szempontokból.
    Addig nem vagy több annál, mint amit rólam írsz sok hsz.-óta. :K

Új hozzászólás Aktív témák