Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

válasz Lackki #213 üzenetére

Ez azért lehet, mert nem olvasod el rendesen a dolgokat és lassú a felfogásod mint itt is kiderült.
    Ez látszik abból is, hogy nem olvastad el azt a DD cpu blokkos sztorit sem teljesen...
    A cpu hűtő (ami cpu blokk egyébként) csak hogy helyesen fogalmazzunk, tökéletesen volt fent.

Csak a te kedvedért leírom a szitut, mert tudom hogy nehezedre esik a szövegértés meg az olvasás is.

És mivel DD hűtő volt, féltem a galliumtól, hogy belecsöppen a foglalatba vagy akármi ... Ezért körbe maszkoltam a DIE-t és túl vastag volt a maszkolás, ezért eltartotta a blokkot...

A CPU blokk tehát helyesen volt fekrava, de elárulom hogy helytelenül nem is lehet felrakni azt az IceMan típusú blokkot ha gondolod utána nézhetsz :U Cpu hűtőt meg aztán végképp nem raktam fel rosszul.

Tudom, most rengeteg új szó került a világodba, aminek utána kéne nézned, például DD de segítek ez Direct-DIE-t jelent, amit már írtam talán 100hsz.-el ezelőtt valahol ...

A gallium pedig folyékony fémet jelent.

Kérlek, a jövőben nagyobb tájékozódással vegyél részt szakmai topicban, mert ez így elég gáz.

Új hozzászólás Aktív témák