- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Ez azért lehet, mert nem olvasod el rendesen a dolgokat és lassú a felfogásod mint itt is kiderült.
Ez látszik abból is, hogy nem olvastad el azt a DD cpu blokkos sztorit sem teljesen...
A cpu hűtő (ami cpu blokk egyébként) csak hogy helyesen fogalmazzunk, tökéletesen volt fent.
Csak a te kedvedért leírom a szitut, mert tudom hogy nehezedre esik a szövegértés meg az olvasás is.
És mivel DD hűtő volt, féltem a galliumtól, hogy belecsöppen a foglalatba vagy akármi ... Ezért körbe maszkoltam a DIE-t és túl vastag volt a maszkolás, ezért eltartotta a blokkot...
A CPU blokk tehát helyesen volt fekrava, de elárulom hogy helytelenül nem is lehet felrakni azt az IceMan típusú blokkot ha gondolod utána nézhetszCpu hűtőt meg aztán végképp nem raktam fel rosszul.
Tudom, most rengeteg új szó került a világodba, aminek utána kéne nézned, például DD de segítek ez Direct-DIE-t jelent, amit már írtam talán 100hsz.-el ezelőtt valahol ...
A gallium pedig folyékony fémet jelent.
Kérlek, a jövőben nagyobb tájékozódással vegyél részt szakmai topicban, mert ez így elég gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest