Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
adler741
tag
Köszönöm "speed" ugy néz ki sikerült 1.16v on megy,teszt szerint stabil.
Késöbb lehet veszek egy I7-et.Van számottevő különbség egy 2600k és egy huzott 3770k között? -
adler741
tag
Ha valaki leírná hogyan kell fölpakolni egy non k 2500-t,a hűtö egy arctic freezer xtreme.Kár hogy nem vettem K-s verziót annak idején
-
adler741
tag
a mostani proci non k-s i5-2500,most egy rx 480 van a gépben,abbol is több kijönne egy picivel meg ha késöbb veszek erősebb vga-t.Mi az a E1 stepping?
-
adler741
tag
Üdv urak.
Lenne egy kérdésem.Van egy gigybyte GA-P67A-D3-B3 (rev1) alaplapom most egy i5 2500 van benne milyen legerősebb procit lehetne még beletenni?Legújabb F7 es bios van benne a bios szerint támogatja "Support Intel 3rd generation 22nm E1 stepping CPU (Ivy bridge)"
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p67a-d3-b3rev_10/download/
E1 stepping mit jelent pontosan?
Menne ezzel az alaplappal kicsit meghuzva egy I7 3770k ? -
adler741
tag
Üdv mindenkinek!
Én is beléptem a klubba egy giga P67A-D3-B3 + i5 2500 társaságában.
összerakom a gépet a legnagyobb műgonddal ,első indítás az egyik vinchester iszonyatos kattogás közepette indul(samsung).ujraindításkor nem csinálja csak ha kikapcsolt állapotban indítottam.Pont akkor ment tönkre vagy az alap tette galyra ?
telejsen le vagyok lombozodva Pár gépet raktam már össze de ilyennel még nem találkoztam.
Sata bővitővel kártya megy a vinnya félig galyra van 'menve'. -
adler741
tag
Kezdek összekavarodni ,ha meghuzom a k-s procit alapfeszen mennyit menne egy Ac freezer xtreme-n?Nálam a fogyi is szempont sokat megy a gép ha alapfeszen húzom mennyivel nő fogyasztás ,vagy ez csak a feszültség emeléskor ?
-
adler741
tag
Az igp nem érdekel abszolut,diszkrét vga-t használok,egyébbként ez a turbo boost automatikusan bekapcsol ha elindítok egy gamet,vagy pl HD filmet nézek?
Lehet hogy K-s azért érné meg ,mert később ugyanannyival többért is lehetne eladni. -
adler741
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki veszek egy GA-P67A-D3-B3 kb 21 eFt lapot + i5 2500-s procit,az szeretném megtudni,hogy a turbo boost megy p67-s lapban vagy csak h67-ben?
Vacillálok sima i5 vagy i5 k közöztt is, a hűtőm egy AC cooling xtreme ezzel azért valamennyire meg lehetne ráncigálni a procit,habár nem tudom meddig menne vele.
Szóval a tuning annyira nem izgat de melyik proci a jó választás?
Valaki help,ez az alaplap megbízható egyébbként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest