Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Pat
tag
köszi az infót! örülök h a tied nem sípol!

De múlt héten beneveztem egy Samu 245B-re. Igaz így vennem kell egy tunert is, de a +2 col és a nagyobb felbontás miatt nagyon tetszik. Párhuzamosan használom egy 225bw -vel, és jóval nagyobb a különbség mint vártam
Habár a PH-tesztben nagyon lehúzták, de sztem akit nem zavar a TN-panel okozta jelenségek egy 22colos moncsin, azt egy 24 coloson sem fogja. Szóval csak ajánlani tudom, és érződik a különbség a 700/1000 kontraszt között.
-
Pat
tag
hát igen, nekem is minden paramétere tökéletesen megfelelne(225bw-m van), csak hát engem is kifejezetten zavart, amikor a barátom ilyen moncsiját nézegettem, csukott ablaknál nappal is simán halottam. (és ha már a gépem gyakorlatilag full silent, akkor a monitorom is legyen az
) -
Pat
tag
Hali! egy barátom is vett egy ilyet monitort pár napja, és szintén sípol kikapcsolt állapotban ha be van dugva a tápkábele. Tehát sípol standby-ban is meg kikapcsolva is. Amikor bekapcsolja a gépet pár mp alatt elhalkul a hang teljesen.
találtatok már rá vmi megoldást? vagy próbálkozott esetleg vki garival?!
én is ilyet akarok venni, nehogymá sípol
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)