- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
psybu
csendes tag
helló!
először is:
Bővebben: link
rögtön a vásárlás után 2x is előfordult, hogy a dvi-csatlakozáson ''lefagyott'' a monitor, és kezelőszervek híján okozott némi fejtörést, hogy mi lehetett a gond. analóg forrás segítségével a drájverek újratelepítése megoldotta a problémát mindkét alkalommal + egy újabb ati drájvercsomag. (mivel azóta nem volt ilyen gond, gyanítom, hogy a videókártya lehetett a bűnös elsősorban)
engem személy szerint nagyon idegesít bútolás után az a kis ablak, amit a deszktop közepére kirak vagy fél percre, mondván, hogy inicializálja a monitort. a gombok hiánya is rettentő bosszantó, ugyanis a gombokat pótolni hivatott szoftver iszonyat ócska.
a 20ms válaszidő szerintem hatalmas kamu. a nótbukom kijelzőjének az utánhúzása is kisebb, mint ezé a monitoré. kontrasztosabb jeleneteknél filmekben is előjön ez. pl. férfi éjszaka sétál az utcán, és csak az arca van megvilágítva, olyan hatást kelt, mintha a haja minden lépésnél rácsúszna a homlokára
szerintem azért a ''tuti vétel''-től nagyon távol áll ez a monitor. persze ha már ennyit kifizettem érte, nem dobom a kukába, és megtróbálok örülni neki.
másodszorra viszont lehet, hogy nem venném már meg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő