Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
megott
aktív tag
válasz
elder troll #3 üzenetére
Protegum, 20éve használom gumialkakatrészekre ezekben az irodatechnikai eszközökben, igen jó hatásfokkal.
-
Ez tényleg egyszrű, így, hogy már más megszenvedett vele.
És mit kell csinálni akkor, ha több papírt szed fel a mocsok, és a második félúton elakad? -
válasz
elder troll #3 üzenetére
Simán szemüvegtörlővel (enyhén alkoholos) át szoktam törölni nyomkodva, akkor bírja még egy darabig. Szerintem akár milyen sima alkohol jó lehet rá. De ez persze addig jó amíg megredelem hozzá az újat.
Cégnél a nagy félszekrény Canon multison 150k-200k között cseréltem, a kis nyomtatóknál már 20-30k környékén is szét tud kopni.
Elméletben ennek könnyen cserélhető alkatrésznek kellene lennie, gyakorlatban meg sok helyen szívatják az usert vele hogy még véletlenül se próbálja meg cserélni az amúgy tényleg olcsó alkatrészt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
elder troll #3 üzenetére
Az szép
Mondjuk ha már elkopott, széttöredezett, akkor kb. mindegy...
-
elder troll
őstag
Amúgy egy spéci löttyel szokták letörölni az adott felkapó görgőt, ami felmarja a felületét, és újra képes papírt vinni. Lövésem sincs, hogy pontosan milyen löttyről vagy alkoholról van szó, az adott nyomtatószerviz ahol melóztam egy próbaidő erejéig "újracsomagolta" a löttyöt, így nem is emlékezhetek rá, hogy pontosan mi volt.
-
-
Viktor S
csendes tag
Köszi a leírást! Ez tényleg "not if, but when" hiba a nyomtatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég érkezett egy ilyen nyomtató, ami nem szedte fel a papírt. Na nekem nyomtató javítása ezer évente egyszer...
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Autós topik
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Google Chrome
- További aktív témák...