Hirdetés
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Tomajdon: köszi!
F-ECTS$: neked is köszi a választ, valóban arra utal
pisze: ha neked fontos a navi, akkor csak az Arc S-t tudom javasolni!
W 1/2-ön nagyon gáz a navi, a Samsung leggyengébb szerkezettel szerelte fel. Speciel ezt (is) elégeltem meg, UV-szűrővel szerelt szélvédőjű autóban egyáltalán nem volt képes jelet találni, de nyílt utcán is csak 50% volt az arány! Ha persze megvolt a lock, akkor már működött, leszámítva a 10-20 méteres késést. De, ha mint ismétlem fontos a naiv, ez a készülékek egyike sem 100%.
Lehet, hogy a W3-ban már jobb GPS-t szereltek, erre vonatkozólag mindössze két tulajvéleményére támaszkodhatunk, mondjuk mind a kettő erősen bada fan
Ha békességet szeretnél magadnak, vedd az Arc S-t. Egy nap távlatából azt nem értem, mit vártam egy évet a bada lecserélésével ... Ja és van rá három bötüs navi és Sygic Aura is, amire esély sincs W3-on.
Ha nem akarsz buherálni, akkor kockáztass meg egy W3-at, szerintem ha jó a GPS rajta, megfelel majd neked
-
wertigo1984
őstag
én sokáig Nokiafan voltam, a legutóbbi telóm N8 (kalap fos, de a navi az jó), és E72. midkettőben "örök navigáció" volt/van, átlag 1-2 perc alatt találtak jelet, de azt biztosan tartották. Most Wave2-m van, néhány ország térképe van rajta nekem, de simán veri a Nokiát, kb 15-30 mp amíg jelet talál kocsiban (többször lemértem stopperrel...) Wave3 nagyon jó választás!
-
beszizoli
csendes tag
Sziasztok!Bocsi hogy beleszólok!Nekem Wave 1 van,Ndrive van fent és semmi gond!Műholdat talál egy pillanat alatt és még pontos is!Az ncore-ról szedtem le a navit!Szóval röviden ennyi!Sokan az androidos Igo-ra esküsznek,hát nekem a véleményem az,hogy egy nagyon lebutított verzió!Én is raktam már fel és teszteltem is,de mind grafikailag,mind gyorsaságban gyengének találtam!Persze ez a privát véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest