- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
PatrikXY
újonc
Sziasztok.
Nem tudom hogy van-e egy ilyen téma, ha van akkor előre is bocsánatot kérek.
Egy Samsung R700-as laptop tulajdonosa vagyok. Sajnos a laptopnak 2 nagy problémája van amire választ szeretnék kapni. Az első hogy kb 3 óra után magától kikapcsol, mintha lekapcsolnák az áramról. Utána néztem a gépem nem melegedet túl, vagyis ez már nem lehet. A másik probléma hogy ha a gépem rádugom egy töltőre legyen bármilyen táp akkor a gép ventije gyorsabban pörög, de ez még nem is lenne baj ha nem búgna. A saját töltőt nem kaptam csak adaptert (online vettem). Mindent át néztem 19V-n futtatom ahogy kell talán +20A-val többet kap, de szerintem az nem nagy baj. Nem tartom fontosnak de azért leirom hogy a laptop akkumulátora nem tölt.
A válaszokat előre köszönöm.
Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hálózati / IP kamera
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Automata kávégépek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A válaszokat előre köszönöm.