- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
Most igazából saját amgadnak mondasz ellen...
A hsz elején lemondod a másik felében dicséred..De öszintén honnan tudja bárki,hogy a következő proci mit fog tudni és milyen lesz amikor még meg sem jelent?
Én annyit mondtam ,hogy nincs akkora különbség ahogy a fenti linken is leírták.#26*RLaci*
3 db a52s van a családban mindegyik snapdragonos érdekes 2 egyfolytában fagy és akad... Már új telefont akarnak venni ,mert az idegek kivannak. Nálam semmi baja.
Szerintem nagyonon nagy a szórás hogy ép mi a jó és mi a rossz.
Egy normális tesztet linkeltem fent ahol egy korábbi proci volt leösszegezve és összehasonlítva. Az hogy xy ember is esetleg kiprobálta és neki mi jött be és mi nem ez megint egy másik kérdés. De fent leírtam kár előre bármin is görcsölni,hiszen az új exynos még meg sem jelent így semmit nem tudunk a müködésről sem tesztek stb nincsenek. Szóval ez az egész cikk és a vita kb a semmiről szól hiszen nincs a piacon még a chip.... Ezáltal senki nem tudja hogy mit fog tudni produkálni egy hasonló összehasonlításban 2024 ben.
(Én soha nem nézem az ilyen pontszámos teszteket mert teljesen értelmetlenek... max répa centizésre jók) -
leslien
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
annak hiába magyarázol aki csak olvassa ...
-
*RLaci*
addikt
válasz
Elit3Zotya #19 üzenetére
+ kevésbé melegszik, jobb üzemidő.
-
Frozen
addikt
válasz
Elit3Zotya #17 üzenetére
Semmi jelentősége saját véleményem szerint,hogy milyen procival érzkezik. Ezeknek a chipeknek akkora már a teljesítménye hogy pár pont ide vagy oda a teszteken ,de igazából semmi értelme nincs a répa méregetésnek. A felhasználó nem veszi észre és amiben pl a snpd erősebb a másik helyen pedig exynos teljesít jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő