Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van egy humax digi+c boxom, és egy Samsung T24B300 led tévém. Sajnos a boxon csak scart csati van, meg rca. A tévén van HDMI, milyen kábel kell nekem ahhoz, hogy hd minőségben tudjak tévézni? Van olyan hogy scart-hdmi kábel, de az elegendő hozzá?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Erre valaki? Ha jól sejtem,a scart kimenet miatt nem elég egy ilyen kábel. Legegyszerűbb megoldás egy HDMI kimenetes box?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Pár napja vettem egy Samsung TE310 (T32E310) tévét, normális hogy akár 20 perc bekapcsolva töltött idő után büdös égett műanyag szaga van hátul? (Media markt-ból rendeltem) ez csak a típus-kijelző sajátossága? Elvileg VA a kijelző...
-
Foose
addikt
Talán az előbb írt szag megszűnt,egy kis meleg szag van csak..... Viszont,most látom hogy a képernyő jobb és bal sarkán a kerethez képest a kijelző a két sarkon picit bentebb van,mintha nem fogná ott ragasztás. Ez így jó??? Lefotózni nem tudom,mert nem talál fókuszt a sarkok miatt a telóm. A tévét pénteken délben hozták,eddig nem tűnt fel a sarkos hiba. És most hogy nézem,szerintem a két felső sarok is ilyen.
-
Foose
addikt
válasz Tegla80 #117288 üzenetére
Hát, elég szomorú vagyok. Ezelőtt ennek a tévének az elődje volt, azt használtan vettem kéztől, semmi baja! Ebben bízva mertem ezt megvenni,újan, közel 80000 ft-ért. Nem tudom mit csináljak, mert ez nekem így ebben a formában nem nagyon tetszik, viszont amit Te is írsz, a használatban nem zavar. Két napos tévé, és már ilyen gondom van...
-
Foose
addikt
válasz sonye #117299 üzenetére
Hát,holnap hétfő,hívom a media markt-ot telón,aztán meglátjuk mit ajánlanak. Mert hogy van abban valami,amit lentebb írt valaki hogy sokkal jobb lehet hogy más gyártóé sem lesz. Főleg ha ugyanerre a típusra cserélik pl,akkor meg ugye valószínüleg az összeszerelés ugyanilyen lesz. Webshopról rendeltem,gondolom pestről jött,én ugye közel sem lakok hozzá,de itt helyben van üzlet,bemegyek majd oda vele.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz sonye #117302 üzenetére
Szerencsére még ilyen ügyem nem volt,keresem is a számukat,de csak egy olyan pesti számot találok,ami elvileg "A webáruházban leadott rendelésekkel, illetve rendelésfelvétellel kapcsolatban a következő elérhetőségen érdeklődhet" Szóval még nem tudom kit fogok hívni holnap,de mindenképpen utánajárok,mert ez így nekem nagyon nem OK. Viszont az lesz majd a probléma,ha azt mondják,postázzam vissza nekik... (én fizessek az ő hibájukért??) Meglátjuk...
-
Foose
addikt
válasz gyeniko #117307 üzenetére
Jó,végülis nem ez a legnagyobb probléma,hanem az,hogy rendelek egy monitort,itthon várom a futárt,megjön,beüzemelem,aztán pár nap múlva önhibámon kívül küldjem vissza,és jó esetben keressek másikat ami pont olyan kategória ami nekem megfelel,újra várjam amíg megjön,stb...
-
Foose
addikt
Köszi mindenki! Mindjárt indítom a dolgot. Csak persze nekem nem az a legjobb ha vissza adják az árát, mert hát, kell nekem egy tévé, azért költöttem.... Még nem tudom mi lesz. sonye nekem is made in hungary...
-
Foose
addikt
Megvolt a telefon... Azt mondták hogy ide a helyi MM-be vigyem vissza,visszaadják az árát. Úgyhogy dobozba be,és viszem vissza.
mpo válasza Foose Hát,ott a MM oldalán olvastam róla,ott nem volt egy rossz szó sem róla. A MM oldalán ettől olcsóbb monitor-tv volt ugye,de no name. Abból köszi nem. Kifejezetten monitor-tv kellett nekem,de majd bent megnézem,mik vannak...Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Vissza vittem a beesett képernyős tévét a helyi media marktba... Elvették, kifizették az árát. Egyetlen egy tévét tudtak ajánlani helyette ugyanabban az árban, de nem hoztam el, mert kiállítási darab volt, ment már ki tudja hány hónapja. Az minden csak nem új. Plusz, a talpa szét volt nyílva. Hát ennyi volt... (Lett volna más, de jóval drágábban, 120-ért,a mostani 77000 volt)
-
Foose
addikt
Egy kis help légyszi! Ebben a kategóriában melyiket? ő még az LT széria, vagy inkább ez, ami már UE széria ??
-
Foose
addikt
igen igen,most látom hogy elvileg az UE csak tévé. Bár nem értem,mitől monitor is egy tévé. Vagy inkább monitor,ami tv funkciót is kapott? HDMI mindkettőn van,de nagyon úgy fest hogy marad az LT széria..
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz MrDrake #117432 üzenetére
Én pénteken vettem egy a tiédtől olcsóbb samsung tévét,lötyögött a keretben a kijelző,visszavittem,vissza adták az árát. (made in hungary volt az is) Ezekszerint ilyenek az itthon gyártott tévék,akár olcsóbb,akár nem.
-
Foose
addikt
válasz MrDrake #117440 üzenetére
Persze,érthető. Anyám pont ezt mondta. A kérdés jogos,ezekszerint ebben az országban ez belefér illesztés az új samsung tévén. (keret nem illeszkedik a képernyőre)
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Bogyi007 #117442 üzenetére
Örülök neki. Én csütörtökön vettem samu tévét, hétfőn már náluk volt. Összeszerelés volt okádék, vissza kaptam az árát. Ma jött másik amit rendeltem, lentebb linkelt képen ezen is látszik, hogy milyen az illesztése... Khm... Oké, más kategória, én csak azt írtam amit tapasztaltam. Két hungary tévé nálam, mindkettő gagyin összerakva.
-
Foose
addikt
válasz dave0825 #117464 üzenetére
De,csak alul a samsung feliratnál. Amit most vettem,az nem fém,mégis eláll a logónál a műanyag. Samsung betegség...? Egy régebbi tipusú samu van a másik szobában,annak a világon semmi baja,de annak is a logónál "lóg" el a műanyag... (az előzőnél azért kicsit durvább volt a gond,mert mind a 4 sarkánál be is volt esve a képernyő. A boltban is lestek,hogy ilyennel nem sűrűn találkoznak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest