Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci305
csendes tag
-
joci305
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ue55 m5502-es tv-m ami kb egy hónapos. Eddig tökéletesen működött a saját youtube ikonjával a youtube, de tegnap óta csak egy szürke képernyő jön csak be és nem hajlandó semmit se csinálni
A másik problémám, hogy képtelen vagyok vele saját csatorna listát létrehozni a tv adóknál, ezért ahogy az automata beállítja, csak úgy tudom nézni. De még kitörölni sem tudom, ezért egy más után van szépen eltárolva ugyanazon csatorna sima és hd változata (Digi van nálam és koaxon van szétosztva, egy másik Lg-vel ezt tökéletesen megoldottam)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged