Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fyodor

újonc

válasz NY_A #147034 üzenetére

Egész pontosan mielőtt bekapcsolom a tv-t a box zölden világít, szóval be van kapcsolva. Mikor bekapcsolom a tv-t kb. 1-2 mp-ig megy a tv adás és utána magától kikapcsolja a tv a boxot, majd kb. 10 mp-ig betölt, és utána rakja ki azt az üzenetet amit befotóztam. Engem egyre jobban bosszant a dolog, mert a fele annyiba kerülő lg-m soha nem csinált ilyet...
    A samsung fiókot megnézem majd.
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!

• Fyodor

újonc

Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni.
    Van egy 55q80t samsung tv-m. T home set top boxot használok hozzá, és ha fél napig/1 napig nem használom a tv-t, akkor a tv bekapcsolásakor automatikusan kikapcsolja, majd újra bekapcsolja az amúgy bekapcsolt állapotú set top boxot, majd Ilyenkor vagy megvárom amíg újra betölt a set top box, vagy mindig külön a tv menüjében be kell kapcsolni a set top boxot. Korábban LG tévém volt, ugyanezzel a set top boxal, és annál soha nem kapcsolt ki, ott a tv bekapcsolásakor azonnal indult a set top box is, és nem kellett külön kapcsolgatni.
    Van e esetleg valami beállítás/megoldás erre, hogy ne kelljen folyton külön kapcsolgatni a set top boxot, vagy a samsung tévéket így kell elfogadni?

• Fyodor

újonc

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.

Bő 1 hónapja vettem egy 55" -os samsung Q80T tv-t.
    Kikapcsolt állapotban időnként halk sípoló hangot hallok, ami a tv belsejéből jön. Nem túl zavaró de azért ha csend van a szobában, akkor hallható. Kb. 10-20 percig csinálja, utána abbahagyja, majd pár óra múlva újra elkezdi.
    Tegnap kihúztam a tápkábelt a tv-ből, majd újra visszadugtam, később, amikor bekapcsoltam a tv-t egy halk durranás/pukkanás szerű hangot hallottam. Ezt a következő bekapcsolásnál is megismételte, majd kicsit igazgattam a tápkábel csatlakozóján, és azóta nem volt durranó hang. (Megfelelően volt bedugva a tápkábel elsőre is) ezt leszámítva hibátlanul működik a tv.
    A kérdésem az lenne, hogy ez természetes ezeknél a tévéknél, vagy esetleg érdemes visszaküldeni, vagy foglalkozni vele?

A másik kérdésem az lenne, hogy t home set top boxot használok, és ha fél napig/1 napig nem használom a tv-t, akkor bekapcsolás után mindig külön a menüben be kell kapcsolni a set top boxot, mert magától kikapcsol érdekes módon. (Ismerősöm samsung tévéje ugyanezt csinálta) Korábban LG tévém volt, ugyanezzel a set top boxal, és annál soha nem kapcsolt ki, ott a tv bekapcsolásakor azonnal indult a set top box is, és nem kellett külön kapcsolgatni.

Van e esetleg valami beállítás/megoldás erre, hogy ne kelljen folyton külön kapcsolgatni a set top boxot, vagy a samsung tévéket így kell elfogadni?

Új hozzászólás Aktív témák