-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kangze
csendes tag
Szia!
Mondok egy jót
Megjött az új optikai kábel, a régi optikai maradt a tv és az erősítő között, az új kábellel meg összekötöttem a médiaboxot és az erősítőt...és most meg NEM JÖN a dolby digital az HBO-nál, csak dolby prologic........HIHETETLEN!!!
Megpróbáltam csak az egyik kábelt használni a médiabox és az erősítő között, mint a múltkor (tv - erősítő közötti kábel kihúzva, nem mintha számítana), de csak a prologic jön....2 nappal ezelőtt jött a rendes dolby digital....nem értem!
Természetesen usb-ről továbbra is rendesen jön a dolby digital vagy a dts, tehát nem az erősítő a rossz. Hívtam a upc-t, azt mondták az Ő részükről minden ok, természetesen.
Hát úgy röviden ennyi
-
kangze
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm válaszod! Mindenképpen kipróbálom!
Elviekben működnie kellene úgy is, ahogy most össze van kötve, mivel a hdmi kábel átviszi az 5.1-es hangot a tv-re, a tv optikai kimenetén keresztül pedig szintén átviszi az 5.1-et az optikai kábel az erősítőbe....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged