- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
baluka26 #6183 üzenetére
Igen tőlük, bár szerintem elírtad a időpontot, mert tőlem 11.40 körül ment el a srác.
Most délután 4 körül tudtam csak beüzemelni a cuccost, gyakorlatilag meg vagyok vele elégedve.
Egyelőre a képernyő nagyságát kell még szokni, mert a 70 centis CRT-hez képest ez baromi nagy. A feleségem már keni vágja a témát, néha hallom a másik szobából, hogy "de jó, ilyet is tud"
Csak a digitális földiadást kerestettem meg vele, a kép nagyon szép, a M1 híradója ment, bár nem volt kiírva, hogy HD, de az asszem az lehetett, mert nagyon szép volt.
Beraktam egy HD filmet (USB), nagyon szép, semmi kivetnivaló nincs benne, egyedül annyi, hogy a jobb felső sarka egy kissé világosabb a többi résztől, de úgy tűnik, hogy egy kis játék a fényerő szabályozással megoldja ezt a kérdést is.
Egyelőre minden ment, szépen dolgozik a TV, mondjuk a műholdas DigiTV-től nem vagyok hasra esve, de ez nem a TV hibája
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest