- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #35987 üzenetére
NEM tagadtam, hogy vibrál, csak azt írtam, hogy nem vagyok abban az X százalékban, aki látja és zavarja.
NEM tagadtam azt sem, hogy többet eszik, csak azt írtam, hogy néha pár év kell ahhoz, hogy az árkülönbség visszahozza "behozza" áramszálát.
NEM tagadtam, hogy ghostol, sajnos.
NEM vagyok elvakult plazmás, sem LED-es, de ha TV-t nézek, szeret természetes színeket látni.
NEM lenne rossz egy Samsung UE40ES7000 TV-t venni (265 000 Ft), de majdnem ugyan ennyiből (+5000 Ft csak) egy Panasonic 50ST50 TV-t is lehetne vásárolni. És 10 col a különbség a Panasonic javára. Minőségbeli különbség nem indokolja, ahogy láttam, ezt a méretbeli árkülönbséget.
Ezt is mérlegelni kell. Főleg, ha a nézési távolságot is figyelembe veszem (kb. 2,5 méter).A LED-nél is fel tudnál sorolni negatívumokat?
Ha már ennyire belejöttél ezekbe a dolgokbaMennyibe kerül egy 50 colos matrix háttér világítású LED TV?
Ui.: nem kötözködöm, csak szeretek vitatkozni, jó értelemben, kis agymozgatás, illetve sok midenre rájöhet z ember közben, építő jellegűen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged