- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex1978
csendes tag
válasz
rainman72 #153944 üzenetére
Kedves rainman72!
"...
A Crystal UHD csak egy jól hangzó marketing név.A belépő lcd/ledek prociját jelöli.A qled technológia egy magasabb szint,guglizz rá főleg.
A háttérvilágítás meg lehet edge led vagy direct led local dimming-el ez a FALD."OK. A Samsung QE50Q60AAUXXH (50", 4K, QLED, Quantum Dot) QLED technológiája
jobb, mint a Samsung UE50BU8002KXXH (50", 4K, Crystal, Crystal Processzor 4K)
Dynamic Crystal Color technológiája.
Ezek szerint a QE50Q60AAUXXH lesz a nyerő.Picit utána olvastam a FALD háttérvilágításnak (Full Array Local Dimming).
A Q60A hivatalos Samsung oldalán ITT található infók Dual LED háttérvilágítást mutatnak.
Ez a FALD-hoz hasonló netán jobb nála?Más:
Tudható-e a TV-ről (mert erről sehol nem találtam infót), hogy képes-e USB-n csatlakoztatott DivX, Xvid és .mkv formátumú filmeket lejátszani? (Bár elsődlegesen TV-adást, HD TV-adást és ritkábban Blu-ray filmet fogunk nézni rajta, gondoltam rákérdezek a PC-s filmformátumokra is.)A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Alex
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest