- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
16gaborm
csendes tag
válasz
Misi1980 #18026 üzenetére
Internet böngésző D6500 alatti modellekre!
Jó hír a D6500 alatti típusok gazdáinak. Úgy tűnik van működő internet böngésző app. Letölteni innét lehet: [link]Ez egy módosított wikipédia app, hogy kimenjen a nyílt internetre is. A fejlesztése folyamatban van most is, a fóruma itt található: [link]
Ha valamit sikerült elérned a böngészővel,kérlek oszd meg velünk!
-
PLaci58
addikt
Lenne egy költői kérdésem.
Próbált valaki lejátszani USB-ről (nem PC-ről) "racis" BDRip 720P-s MKV-t?
Sikerült? -
-
Csaby15
csendes tag
Kedves fórum társak.
Valaki lenne olyan kedves és segítene hogy a YouTube miért nem játssza le a HD videókat,Csak a gagyi szar minőségű klipeket.???
És lehet telepíteni google vagy valamilyen keresőt a tv-re?? (D5500)
Nagyon örülnék ha valaki felvilágosítana ez ügyben.Köszönöm.Lehet privátban is!!!
-
PIT888
tag
Egyébként valaki tudna szolgálni infóval a PS51D8000-es tévéről, hogy az újabb plazmáknak vannak-e buktatóik és ha igen mik lehetnek azok?
-
PIT888
tag
Értem értem! Hát akkor igy best buy minden téren
Él még egyébként ez az akcio és ha igen hol lehet meglelni?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PIT888 #18031 üzenetére
Van felhőm,de elfogadhato a mértéke.
Sztem ebből a típusból (edge led) nem létezik 100%-os full sötét kijelző,de akinek az van cáfolja megEzt nem tudom,hogy mennyivel több a 8-as mint a 7-es.
Az igazság hogy a netes táblázatok nem mennek bele részletekbe,csak a fő funkciókat irják ki.
Én azért vettem 8-ast mert tetszik a vékony fényes káva és járt a tv mellé egy galaxy s tablet.
(nem hazai akció) -
Tutu7030
veterán
válasz
Dani Pécs #18035 üzenetére
Akkor ez a youtube dolog nem csak nálam van..
A SamyGo Extension telepíthető most is, mert a develop fiók megkerüli a jelenleg nem működő azonosítást.
Smart Hub-ba belépve menj a jobb felső sarokban lévő Samsung Apps-be. Azon belül már engedni fogja a piros gombos belépést a develop fiókodba. Onnan visszalépve a Smart Hub főoldalára, már telepítheted a nYoutubeHD3D alkalmazást is. Ha szeretnéd használni a samygo és a nyoutube alkalmzásokat is, akkor a samygo-t elindítva ftp-n eléred a tv-d, és csak fel kell rá másolni a (pl nyoutubehd3d nevű mappába) kicsomagolt zipet.
A /mtd_down/widgets/user alá kell bemásolni. -
-
sonye
senior tag
válasz
Rebell #17966 üzenetére
Akadás kérdés:
Idegesítő tud lenni, de meg lehet szokni, csak bosszantó lehet.
Amiket írtak a fórumon beállításokat, azzal belőve már egész jó.Nekem sima SD adás van és van mikor akadozik, van mikor szépen megy minden mozgás. Szerintem függ az akadás attól is, hogy a küldött TV jel milyen.
Nem annyira javaslom a wifit, mert nem lesz olyan stabil. Mások is jelezték.
Azért a kábel az stabilabb. Nekem is routerre van kötve a TV és a TAB-om meg a telefonom is simán rácsatlakozik.A panelt nekem is jó lenne valahonnan megtudni...
-
Dani Pécs
tag
Olyan gondom is van, hogy a YouTube alkalmazás nem jelenik meg a SmartHUB-on.
Ha viszont bemegyek a Samsung Apps menübe, ott megvan a Youtube, és szerinte telepítve is van, és a futtatás most gombbal el is tudom indítani.
Viszont sajnos csak így, mert a listában a főképernyőn nem szerepel.
Ezért szeretném feltelepíteni a YouTubeHD3D widgetet, de ez most nem megy a fentiek miatt.
-
air
nagyúr
válasz
sityupityu #18018 üzenetére
És ez miért baj? Ez nekem is feltünt, de egyáltalán nem zavar. Érdekes egyeseknek ez a baj, másoknak az akadás. Ilyen a magyar.
Mindegy miért, csak lehessen fikázni a TV-t valamiért.
-
PIT888
tag
Parker Úr! A 8-as tv-det hogy fogtad ki? Lett sok felhő, vagy pozitiv lett a dolog? d7-eshez képest nagyon sokkal nem tud többet a tv nem?
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Bajban vagyok, nem tudok bejelentkezni a Smart HUB menüben, a piros, "A" gombbal.
Ha ezt megnyomom, feljön a bejelenkező ablak, de egy másodpercen belül eltűnik, és jön a "Hálózati interferencia..." üzenet.
A HUB alkalmazásai, és az allshare gond nélkül működnek.
Mi lehet a baj?
-
tibike8
őstag
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Vettem nemrég egy 6100sw-tAzt szeretném kérdezni,hogy tudnám elérni azt hogy ezen a TV-n teljeskörű böngésző legyen?A Skype is érdekelne.Fel lehet okosítani ezt a fajta TV-t ennyire?
A segítséget előre is köszönöm!
-
fehler
csendes tag
sziasztok :
37d5500 tudnatok ajanlani kep beallitasokat? valahogy nem az igazi !! koszonom
( ha valaki segiteni egy linket szeretnek kerni : mobilrol vagyok es kicsit maceras - nagyon koszonom ) -
lurdyhaz
csendes tag
-
Bármilyen filmet nézel olyan érzésed van,mintha valami brazil sorozatot vagy a barátok köztöt néznéd. Szokatlanul túl sima és"folyós" a kép,mind a kameramozgás mind az emberek és járművek stb mozgása. Az embernek olyan érzése van mintha kicsit gyorsítva látná a filmet,persze ez nem így van,csak a túl sima kép miatt tünik úgy.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Flopper #18010 üzenetére
nekem a ue40d6757-es tv akadt,de az sem vészesen,de észrevehető volt.
most ue40d8005 van,ezzel semmi gond.
ha folyamatosan akad,ott akkor az adás rossz sztem.ha van lehetőség összekötni blu réj játékossal,akkor teszteld először azzal.
ha nincs,akkor pc hdmi kábellel,nekem az 1.4-es van,azzal is jó a kép.
mivel én analóg adással nem próbáltam,így nem tudom ott milyen a kép,DVB-C adással jó.
ha sokszor szakad a kép,neked is azt tudom mondani,vissza a boltba és meg kell reklamálni. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond #17999 üzenetére
sztem akkor azzal a verzióval van valami.
nekem rendesen megy,soha nem fagyott,ha gondolod elküldöm a linket.a proci terhelés valóban nagyobb,de nem is olyan a képe mind a media player classicnak,az amennyire ingyenes,olyan rossz is.
-
mrzed
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz
Rebell #18006 üzenetére
Kizárólag eredeti Blu-ray lemezről szoktam 3D-t nézni, tesztelni.
(#18011) Flopper
Két azonos típusú tévére, más értékek a jók, ráadásul mindegyik bemenetet, mindegyik lejátszóhoz külön kell kalibrálni az optimális képminőséghez.
Amit az egyik HDMI-n a laptopról kalibráltam, a rémesen mutatott USB-n, és másik HDMI bemenethez csatlakoztatott BD-lejátszóval. -
Flopper
csendes tag
tud valaki olyan oldalt ahol megtalálható az UE40D7000 optimális beállítása ?
köszi -
Flopper
csendes tag
válasz
Ed Parker #17928 üzenetére
szia, mikor lehet általánosságban mondani hogy akad, mert nekem UE40d7000-em van és bizony pár percenkén akadozik a kép, a forumon javasolt beállitásokat alkalmaztam,
az akadás lehet a bejövő jeltől függő is ? (T-home sat-om van parabolás)
1 hetes a tv, filmet még nem néztem rajt, gondolom azzal kiderülne ez a kérdés nem? -
prt
csendes tag
Használ valaki usb-cec adaptert? A D6100-ast kötném össze a htpc-vel.
A tv távirányítóval hdmi-n keresztül lehet vezérelni az xbmc-t.Ezt a kettőt találtam:
http://www.pulse-eight.com/store/products/104-usb-hdmi-cec-adapter.aspx
http://rainshadowtech.com/default_files/HDMICECUSB.htm -
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Tud valaki adni egy működő IP címet, ahonnan fel tudom tenni a Youtube HD3D appot az UE46D6770 TV-mre a develop felhasználó segítségével?
Az itt közöltekre azt kapom, hogy hálózati interferencia miatt nem érhető el. A netes appok amúgy működnek, tehát nem internetes probléma.
Más: Előfordult, hogy a samsung accounttal nem tudtam belépni, mert szintén interferenciát írt... Ekkor is működtek a netes appok.
-
asdasdasd
tag
válasz
Rebell #17966 üzenetére
Ez nem jó neked?
http://3dtvshop.hu/spd/UE40D6500/SAMSUNG_UE40D6500_5_EV_GARANCIALeírásában: SMART 3D TV +2db 3D szemüveg +5 ÉV GARANCIA +SKYPE kamera!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Wuthering Waves
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GT710 passzív videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest