-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz mrThomi #153363 üzenetére
Vannak üzletek, ahol kihozzák a raktárból. Kiszedik a panelt és tartják arra a pár percre amíg átnézi az ember. (Nem csomagolják ki teljesen az egészet.)
Előzetesen telefonáltam, hogy meg lehet-e ezt tenni, mennyi van raktáron stb., mert komolyan érdekel a típus és ha lesz olyan panellel ami megfelel, akkor megveszem.
Nyilván ha végignéz az ember 5 TV-t majd elmegy, hogy nem kell az keserű ízt hagy és tisztában kell lenni a technológia korlátaival, majd ennek megfelelően keresni egy megfelelőt.
Pofátlan azért nem voltam és nem néztem át 10 panelt különböző típusokból. Eldöntöttem melyik márka és típus kell és csak azt néztem.
Egy neten rendeltet visszavittem az Extreme Digitalnak (akik szintén rendkívül segítőkészek voltak és értették a problémát). Utána döntöttem el, hogy személyesen keresek egyet. Digital raktárán sajnos nem volt a keresett TV ezért egy MM-t hívtam fel. Az MM-ben nagyon segítőkészek voltak az eladók. Látszott, hogy tudják miről beszélek és miért szeretném átnézni mielőtt megveszem.
Szerencsém volt, mert a második TV amit néztünk (raktáron csak kettő volt ott) - a technológia korlátaira is tekintettel - már a tűréshatáromon belül esett (ami azért elég szűk ). Nyilván ez már olyan összeg amiért megteszik ezt a szívességet.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee