Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
mrThomi #130665 üzenetére
Pontosan értem amit írsz. Én sem adnék 1.5 millát egy TV-ért az biztos. Nem tehetem meg. Viszont ha megtehetném valószínűleg többet is adnék érte. Mert hifi és műszaki cikk buzi vagyok, mint itt oly sokan. Csak én itthon élek, itthoni tetves fizetésből, így nem sűrűn cserélgetem a megjelenítőket. A plazmám 8 évig húzta nálam és hibátlanul adtam el. Eljárt felette az idő meg a felbontás, de nem szálltam ki rosszul belőle azt hiszem. De az egy plazma volt, nem egy tucat/tömeg LCD, így az írásodnak ezzel a részével egyetértek : nem mindegy mit veszünk ha előre gondolkozunk egy lehetséges eladásról. De ezek a TV-k amik most mennek nem értéktartók. Se a kétszázezres se a másfélmillás. Ez a technológia nem éri meg az értéktartást, csak tömegcucc. Ez van sajnos, szerintem a mosta 65Q6F-em is meglesz nagyon sokáig, ha csak nem sz@rik be idő előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest