Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joe004

    csendes tag

    válasz Exelsior #119104 üzenetére

    Kaptam egy sablon üzenetet.... Az a lényeg nem adják vissza a pénzt ha hibás a készülék hiába küldöm vissza meg kell téríteni a kárt amiért nem is vagyok a felelős. Csodálatos eljárás 2018 Eu közepe.

    Ön a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.
    Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a saját költségén kell gondoskodnia, melynek során leadhatja az bármely szaküzletünkben (kivéve háztartási nagygépek esetén, méretükből kifolyólag) vagy visszajuttathatja részünkre egy Ön által választott futárszolgálattal. Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését, azonban ezeken felül Önt az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

    Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a sérült terméktől történő elállás során a termék teljes vételárat, nem fogjuk tudni Önnek visszatéríteni.

    Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozathoz kötött, melyet innen tud letölteni:
    https://static9.edstatic.net/documents/bnlpbGF0a296YXRfMjAxNjA2MTUucGRm/ed-elallas-minta_3aky9a6y.pdf?v=2
    Kérjük, hogy a kitöltött nyilatkozat kíséretében szaküzleteinkben adja le a terméket, amelytől elállni kíván, eredeti tartozékaival, dobozával, vagy futárszolgálat igénybevételével küldje vissza számunkra (bankszámlaszám kíséretében) az alábbi címre:

    Extreme Digital szerviz és átvételi pont
    1044 Budapest, Ezred u. 1-3., C2 épület, 16-os kapu mellett

    Az Extreme Digital Zrt. postai csomagokat technikai okokból nem tud fogadni. Kérésére és az Ön költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaszállítás lebonyolításáról, az erre vonatkozó igényeket ügyfélszolgálatunk fogadja, így válaszlevelében jelezheti számomra.
    A 14 napos elállási jogról, módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik, bővebb információt a www.edigital.hu/elallas oldalon olvashat. A termék és az elállási nyilatkozat kézhezvételétől, bankszámlaszám meglététől számítva van lehetőségünk érdemben az ügyintézésére, így 14 napos átfutási idő ezen időponttól értendő.

Új hozzászólás Aktív témák