- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos75
tag
MU6122 TVn a HDRnek (nem a HDR plusznak) mi értelme van? Mert PS Pron egy HDR játéknál csak egy ilyen fakó derengést tesz hozzá. Kiírja,hogy UHD és HDR de semmi olyan ,hogy most letegyem a hajam. Jó nem egy fél millás TV ,de azért ennél többet vár az ember.
-
Bogyi007
veterán
válasz sajtos75 #118054 üzenetére
Nézz esetleg rá az aláírásomban található linkre. Ott sok beállítást találsz erre a típusra. Többek között Ps4-re is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Tom5
addikt
Az itt ajánlott Samsung UE50MU6102 és Samsung UE49MU6452 mi a lényegi különbség?
Megéri a felárat a drágábbik verzió?
Egy Samsung UE40H6600-em van. Amivel igazán semmi bajom, csak a nagyobb kép és most csökkenő árak miatt gondolkodtam el a váltáson.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz PuMbA #118056 üzenetére
Az oke, de most ,hogy van ez a Hdr dolog? Mindig nekem kell kapcsolgatni ha olyan tartalmat inditok el?
Megneztem a Hdr beallitasait. Mar tobbszor gondolkoztam ezen,hogy most ez valojaban egy jo dolog,vagy csak parasztvakitas? Siman csak fel van huzva minden beallitas es esetleg belenyultak a szaturacioba?!
Csak a menuben lehet kapcsolgatni? Csak mert ugy nehez megnezni ,hogy mennyire valtozik a kepminoseg, megoldhattak volna egy gombbal ,mint anno a 3d-t
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz sympatex #118016 üzenetére
ha ez megnyugtat , a 65mu7052 nél is ue.van , a képjavitóknál állíthass(m.blur stb) , de ez ugye FHD esetén már nincs..amúgy kva szarok a HD adások ..többnyire....pl Eurosport/Digisport esetén nincs ilyen jelenség ..
De pl sima HD nél ha filmet nézel külső v belső media playerrel ,akkor sem jelentkezik ..csak TV adásnál.. -
PuMbA
titán
válasz Gsx-rr #118061 üzenetére
Semmit nem kell kapcsolgatni. Egy videót például, ha szünetelteted, ott lesz egy HDR logó, ha az Milyen HDR beállításokat néztél meg? Nekem semmit sem csinál a HDR a beállításokkal, csak a Háttérvilágítást rakja 20-asra, ami kell is.
A TV kép beállításokat érdemes úgy állítani, hogy az összes bemenetre alkalmazza, van egy ilyen opció, valamint a médialejátszó és a HDR-es lejátszás beállításai mások lehetnek, azokat lehet, hogy neked kell manuálisan beállítanod, hogy ugyanaz legyen, mint a többi, kivétel a 20-as háttérvilágítást.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz enemi #118050 üzenetére
He? Mi köze a HDMI kábelnek a DLNA-n küldött fájlokhoz? HDMI-ről csak a PS3 és PS4 megy nekem, filmet Serviio-val nézek. Amúgy újraindítottam a gépet, és jó lett, bár biztos, hogy nem a gép hibája volt, mert 2 hete lett újrarakva, még friss a Windows 10 rajt.
(#118056) PuMbA: ez az "igazi HDR" mit jelent? A 10bitet? Honnan tudhatom, hogy a 65MU7052-ben 8bit+FRC van-e, vagy valódi 10bit? Kérdeztem már korábban, de nem kaptam választ rá, hogy hogy lehetne ténylegesen ellenőrizni, valami képpel, vagy videóval tesztelni. Mérőműszerem nincs hozzá semmi. Digitális multi esetleg.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Laci.M
senior tag
A 6102 VA, a 6452 vszínű IPS. Erről sok hsz van, keress vissza. A 64xx-es modelleknek igényesebb a külső kialakítása is ezen felül.
Engem inkább a 6402 vs 6452 közti különbség érdekelne. Elméletileg PQI 1500 vs 1600, illetve szín a különbség csak? Most a médiában jó áron van a 49mu6452, lehet lemondom az iponos 49mu6402 rendelésemet amit ma vettem volna át.
Aláírás
-
sandró60
addikt
Egy kis ízelítő a valódi LED tévéről.Élen a Sony-Samsung
[link] -
Gsx-rr
veterán
válasz PuMbA #118063 üzenetére
Csak azt ,amit mondtal,hogy pl a fenyerot max-ra allitja.
Tehat ha erzekeli,hogy Hdr akkor o bekapcsolja es ha benezek a menube ott is latom ,hogy bekapcsolta a Hdr-t?Eddig csak Netflixen neztem Hdr-tartalmat ott nem kapcsolt at.
Honnan lehetne letolteni olyan demot amivel ezeket ki tudnam probalni?
-
sajtos75
tag
válasz Bogyi007 #118055 üzenetére
Köszi szépen! Kipróbálom. De ha már te is ilyen TVt használsz neked nem szokott a PS képére kapcsolva véletlenszerűen 2-5 mp-re elsötétedni a kép? Mert nálam ez van. De ez globális gond ahogy a netet túrtam. Kipróbáltam már mindent. HDMI kábel csere. HDCP 2.2ről 1.4re PS4en. Különböző képbeállítások. Egy tuti ,hogy a PS4 YUV420os beállításánál nem csinálja. Ha 2140 RGBre veszem akkor kezdi csinálni. De csak a PS4 bekapcsolásának elején. Bekapcsolás és egy 15 perces intervallumban. Viszont ami új ,hogy a TVre dugott számítógépet a HDMI elnevezésnél PCről Játékkonzolra állítottam és érdekes,hogy ott is csinálja. Tehát lehet mégsem a PS4 lesz a ludas. Vicces sajnos.
-
Laci.M
senior tag
válasz tothjani81 #118074 üzenetére
Azért 384k-ért legyen bármilyen szép képe nem veszem meg. Nem ér (számomra) az a nüansznyi különbség. A 190k-s 6452 ár értékben véleményem szerint jobban megéri. Ha beférne nagyobb inkább méretben mennék feljebb, de nincs több hely.
(Az árak, és meglátások 49"-ra érvényesek árukereső szerint Samsung QE49Q7F és 49MU6452 összehasonlítása alapján)
Nyilván ez persze magán vélemény, barátnőmnek aelég a 60lóerős szutyok hányingert keltő Clio 3, én meg még a 180 lóerős Ibizámat is tuningolom. Egyéni preferenciák döntenek mindenben.
Aláírás
-
breaking
csendes tag
üdv! 1tb-os külső merevlemezt szeretnék,főként 4k-s tartalom miatt(torrent),milyet érdemes? tudom nem ez a topik ,de tapasztalat érdekel melyiket nem szereti a tv ill kinél mi vált be.
-
öcsi06
tag
Én tegnap vettem a mm ben 55 ös 6452-t, most nagyon jó az ára mert elengedik az áfát, így 200k volt,
nagyon jól néz ki maga a tv, gyors a menü, egy full hd után nagyon bejön a kép a fekete az fekete a fehér az fehér, felhősödés, bevilágítás nuku, oldalról nézve sem invertálódnak a színek. A fém táv nagyon jó, nekem nem hiányzik a hagyományos, szerintem jó vétel. -
Rick4
félisten
válasz öcsi06 #118077 üzenetére
A franc essen beléjük, 2 napja vettem át az 50MU6102-t 170K-ért. Ma megrendelem újra kiszállítással, jövő héten meg ezt visszaviszem, hogy felhős. Senki se tudott szólni az átvétel alatt, hogy ne vedd meg, csak 3 nap múlva? Pedig nem először vásárolok ott...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
mattheus
őstag
válasz PuMbA #118073 üzenetére
Szia!
KS7000 esetében azt meg lehet csinálni, hogy HDR formátum / forrás esetén automatikusan növelje a háttérvilágítást ?
Én nem tudtam róla, hogy ez egyáltalán lehetséges. HA nagy ritkán eszembe jut, hogy HDR a forrás éppen (PS! vagy NETFLIX), akkor felemelem az erre vonatkozó értéket, de többnyire mindig elfelejtem.Köszönöm!
-
nagyúr
-
-
PuMbA
titán
válasz Gsx-rr #118089 üzenetére
"Es akkor mi ertelme van a Hdr+ nak?"
Megválaszoltam: "Csak annyit csinál, hogy eltúlozza a színeket,"
(#118087) warren29: A Kontraszt amúgy is 95-ön van, mert nem akarod a panel által tudott kontrasztot szoftveresen lehúzni, az az 5 már nem oszt nem szoroz lényegében
[ Szerkesztve ]
-
öcsi06
tag
Esetleg ha valakit érdekel, tettem fel az apróra egy smart távirányítót.
-
oszi91
tag
Sziasztok!
Most vettem egy 4K-s Samsung tv-t és az első film amit 4k-ban néztem az az egyik Star Trek volt. Azt vettem észre, hogy hol teljes képernyőn megy a film (túlnyomóan akció jelenetek) hol meg alul és felül is van egy fekete sáv (párbeszédek) mint a moziban. Azután megnéztem a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet az meg végig nem volt teljes képernyős. Az volna a kérdésem, hogy ez miért van? Csak annyi hogy így készült a film? Csak mert teljes képernyőn azért csak jobb lenne.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok új Samsung 6102 távirányitója nem akarja venni a jelet másik ellemmel sem csak priosan villog nyomkodás közben.
Ötlet? -
Batib
őstag
válasz Darksiders84 #118099 üzenetére
Párosítás megvolt?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest