Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Győrben elhoztam az utolsó aldis samsungot
-
raverke
tag
Sziasztok!
Samsung TV-kkel szemezgetek.
Ki melyik típust ajánlja 40"-os méretben 160 ezer forintig? Hosszú távra venném!! Főleg UPC adás menne rajta, néha film wifin, majd később médiabox-on.
-
apszi
őstag
válasz
Pancsermeste #81038 üzenetére
Kaptál egy kis privátot.
-
malacka87
őstag
[link]Van valakinek tapasztalata ezzel a tv-vel?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
pittbaba #81028 üzenetére
Remélem, kábellel megoldódik a problémám, gariztatás elég macerás az ilyen hibára, főleg, hogy Web Shop-os.... Visszavinni meg nincs kedvem, meg aztán amúgy elégedett is lennék a TV-vel, ami a legfontosabb, hogy a képe kiváló, oldalról sem sötétedik, szín nem torzul (igaz, kicsit emelkedik a gamma) olyan feketéje van, hogy a CRT-mel vetekszik. Este néztem szélesvásznú filmet, és semmi bevilágítás, tök fekete képnél alig látható némi felhősödés koromsötétben. Na jó, világos képnél a sarkoknál van némi sötétedés, de csak ritkán, bizonyos színnél látható, alig észrevehető.
Amúgy a film (1080p MKV), Wi-Fi-n keresztül ment PC-ről, közben a PC-n ment letöltés is (40-50Mbps-al - persze vezetékről), így csak néha, olyan fél óránként bufferelt egy kicsit. Szóval, video lejátszás nagyjából rendben van Wi-Fi-n, csak a Smart rész lassú nagyon. -
solti
senior tag
válasz
Flashget #81033 üzenetére
pedig elolvastam, csak nem fogtam fel ezek szerint
Amúgy nem fogadja el a My Samsung, de írtam nekik üzenetet, hogy most mi van, mert Aldi szerintem kvázi rendes bolt és a dobozon rajta van, hogy importálta Samsung Magyarország... Persze lehet, hogy ez nem oszt nem szoroz, de egy levél se kerül sokba
-
Flashget
félisten
-
Samsung SPS
tag
válasz
Pancsermeste #80982 üzenetére
Szia! A yvsmad által említett kábeles megoldást mindenképp javasolnám. Esetleg kitörölheted a böngésző adatait, ez (úgy mint a számítógépeknél is) általában segít. A böngészőben a jobb sarokban a kis fogaskerékre kell kattintani, azon belül a Webböngésző beállításait kiválasztani. Itt van egy olyan lehetőség, hogy Általános, és ott minden visszaállítást/törlést elvégezhetsz.
-
apszi
őstag
válasz
Pancsermeste #81027 üzenetére
A YouTube mindenkinél 720-ban megy, ez állítólag Samu "általosság, de lehet, hogy más gyártó is huncutkodik ilyesmivel. Engem egyébként ez nem zavar. Majd még írok a többivel kapcsolatban.
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
Két tv-re lett leszűkítve a keresés, kb egy árban vannak. Az egyik az UE55H6500 két év bolti garival, a másik pedig az UE55H6400 2 év Samsung garival. Jól tudom, akkor a két készülék között annyi a különbség, hogy a 6500-ban dual tuner van? Ha igen, akkor ebben az esetben inkább a 6400 felé mozdulnék, mert ahhoz gyári gari van... -
pittbaba
aktív tag
válasz
Pancsermeste #81027 üzenetére
Hát szerintem kizárt, hogy ennek ennyire lassúnak kellene lennie... Én is wifiről trolom PLEX nevezetű programmal, és kb hibátlan. A router gyengeségei miatt én is bedugtam egy kábelt, de gyorsaságban jobb nem lett, kicsit stabilabb. Szóval az, hogy a smart funkció is akadozik az gond, én azért kihívnám a supportot a helyedben.
-
-
apszi
őstag
válasz
Pancsermeste #81025 üzenetére
A google térkép az amúgy is egy rakás f*s szerintem, ahhoz már szinte némi túlzással, egy "játékra kihegyezett" hardver is kevés lassan...
, de ha ez segít, meló után kipróbálom neked, hogy mi történik az általad vázolt két példaesetben, és referálok majd. Hogy milyen hardveres különbség van a kettő között nem tudom, de mindenki azt mondja, hogy ilyen téren nem semmi...én nem tudom.
(#81024) fant0mi : Az nem sok...
-
Pancsermeste
őstag
"Üresben" nekem is megy most már a 30-40Mbps, de ha közben a proci is erőlködik (pl. küzd a flash animációkkal), akkor belassul minden.
Próbáltál pl. google térképet nézegetni, vagy Youtube-on lefelé görgetni? Most komolyan aggaszt, hogy esetleg csak az én készülékemmel van valami baj... Gondolom a 6500 nem kapott erősebb hardvert, mint a 6400? -
nightshadow
veterán
Samsung UE55JS8500 review [link]
-
apszi
őstag
válasz
Pancsermeste #81012 üzenetére
Nekem a tv kipörgeti a ~30Mb/s tempót. Én egész kellemesen csalódtam ezen a téren. H6500, ettől függetlenül nagy netezés gépen megy.
-
lilricsi
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, konzol, film es sport menne rajta. 3d smart funkciók lényegtelenek. H6200 és a H6400 között van érdemi különbség amiért megéri fizetni? Mi a véleményetek a pana AS600ról?
Köszi a segítséget! -
blakey
titán
válasz
Trk.Adam87 #81015 üzenetére
Tedd game módba, ilyenkor mindent kikapcsol, ha nem tapasztalható utánhúzás akkor a használt módoknál "játszadozz a képjavítoókkal", mert azok okozzák. Pxelhiba meg sajnos bármikor előjöhet, de el is tűnhet ha csak beragad.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Flashget #81005 üzenetére
Viszonteladónál vettem.
Utánhúzás pedig nem csak az említett teszt videonál jelentkezik, hanem filmek alatt gyors jeleneteknél enyhe szellemképet látni pl a szereplők mögött, ha a kamera oldalra pásztázik vagy gyors mozgás történik, emellett internet böngészésnél görgetéskor is megfigyelhető az utánhúzás. Gondolom játékok alatt is jelentkezne, mivel a jelenség nem tartalom függő. -
fant0mi
őstag
válasz
Pancsermeste #81012 üzenetére
Gagyi a tv wifije. A beepitett is es a stick sem fenyes teljesitmenyu (olyat hasznalok ket D sorozatu tvben is).
-
Pancsermeste
őstag
válasz
fant0mi #81007 üzenetére
OK, azt értem, hogy a Wi-Fi lassú és bizonytalan kapcsolatot létesít, ám az hogy lehet, hogy minden más eszközön tökéletesen működik, másik szobában a PC-n, laptopon akadásmentes, 60/50 Mbps-t tud átlagban, de a minimumok se esnek 20Mbps alá.
Én úgy érzem, hogy a TV hardvere gyenge ehhez, a proci nem tudja kiszolgálni a Wi-Fi kapcsolatot, ezért lehet az, hogy a böngészés akadozik.
A LAN jóbal kevesebb erőforrást igényel, kíváncsi leszek, mennyit gyorsul majd kábellel... -
Gubbba
tag
Kipróbáltam. A soundbar optikaival összekötve a TV-vel, a füles a feljhallgató kimenetben. Szól mindkettő szépen. Szóval ha a soundbar-t kikapcsolom, akkor lehet hallgatni fülessel. A hang beállítás menüben ugyan sok beállítás le van tiltva a füles miatt, de az optikain kimegy a hang ettől függetlenül.
-
Tegla80
addikt
A tv hatuljan levo sorozatszam hosszabb 2 szammal . Azt regeld be,ne a dobozon levot
Tobbieknek router temaban.
Nalam tp wdr3600 van, ez tud 5ghz en is menni,de ennek kissebb a hatotavja,mint a 2.4ghz nek,igy csodakra ez sem kepes es arban 14e korul indul.Viszont En alapban a kabelt ajanlom mindenkinek mert az a tuti es stabil. A router amugy jol teszi a dolgat,. -
solti
senior tag
Aldiban UE48H6470 megvéve, magyar felirat a dobozon, sőt még a garijegy tartón az is rajta van, hogy importálta Samsung Magyarország... (mondjuk garijegyet Aldi nem pecsétel, csak blokkot ad, de asszondták 3 év gari).
Samun próbáltam beregisztrálni, viszont nem engedi, mert a sorozatszámom csak 14 karakter hosszú, és olyat ők nem ismernek... Majd lehet, hogy később...
Amúgy halott pixel nincs, és az utánhúzás sem volt durva vagy zavaró annál a bizonyos tesztvideónál. -
fant0mi
őstag
Sajnos ez ilyen. Nekem egy kis NAS-om van Serviio DLNA-val. Egy 300 Mbit/s wifi routeren keresztul kapcsolodnak. Mivel kicsit gyenge a NAS, ezert olyankor kilovok rola minden mast. De meg igy is sokat tolt, mert a panelban mukodik vagy 20 wifi, es mar nincs szabad csatorna, igy jelentos interferencia van. Megoldas lenne egy 5 GHz-et tudo router, vagy kabelen kotom be a tv-t. Utalom a kabeleket, az ilyen router meg draga. Pedig muszaj lesz, mert roppant idegesito a sok toltogetes...
-
-
Flashget
félisten
válasz
Trk.Adam87 #80999 üzenetére
Hol vetted a tv-t? Viszonteladónál vagy webshopban? Ha előbbinél jelentsd hibára a hozzád közelebbi samsung szervizben, hogy pixel hibás, foltokat látsz a sarkokban nappali tévézésnél is (felhősödés/clouding) az után húzást ha az itt linkelt progival láttad azt felejtsd el le lett írva nem ilyen teszthez készült.
Ha ezt egy webshopban vetted esélyes, hogy nem fog történni semmi. -
PuMbA
titán
válasz
Trk.Adam87 #80999 üzenetére
Első és utolsó miatt igen
-
bul07
nagyúr
Adott egy UE48H6400 tv ami wifin keresztül csatlakozik a nettre a Telekom ZXDSL 931VII v2.0 eszközén keresztül, 30/5 csomag(amiből 27/5 mindig megvan)
Mértem egy sebességet a tv böngészőjét és a speedtest.net használva, több mérés és mindig letöltés esetén 20-21Mbps kaptam , feltöltés 4.5-5Mbps között volt
Normális ez a sebesség?Csak azért mert Plex.tv-n keresztül néztem a Avatar 3D-t(szépen látható a 3D) és ha sok minden történt akkor meg meg állt a kép és jött a kis kör hogy tölti a filmet
Nem lenne elég a 20-21Mbps letöltési sebesség?
Vagy más beállításbeli hiányosság lenne?Sima HD film esetén nincs ez a kép megállás
Lehet teszek egy próbát hogy vezetékkel viszem a nettet , de ha már van wifije minek húzzak még egy kábelt
-
Pancsermeste
őstag
válasz
yvsmad #80991 üzenetére
A másik szobában és máshol se használják a Wi-Fit. Most csatorna váltással sikerült feltornászni 10/10Mbps-ről 40/25-re a sebességet, de így is ugyan az a helyzet, minden nagyon lassú, akadozik, a Youtube többször befagyott, volt amikor az egész TV kifeküdt, csak áramtalanítás segített. Amikor akadozik a kép/betöltés, akkor a kurzor is beakad. Én nem hinném, hogy ezen a net sebesség növelése segítene. Mintha a proci nem bírná a tempót.
A másik amit most vettem észre, hogy a Smart is akadozik, a multimedia ikonok lassan töltődnek be, a játék csempéi pedig még lassabban, homokórázva. Mi a csoda történhetett, eleinte szerintem nem volt ilyen?
Nehezen tudom elképzelni, hogy ez így normális... vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- GT710 passzív videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest