Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Ben96
tag
Ext4-re akarok váltani, de a semaphore oldalán ezt írják:
- Script to change /cache to virtual 50MB (in case you want to download apps > 30MB from Market)
Make sure to disable this option before convert to ext4. You may enable this after the conversionEzt hol lehet? Az alkalmazásban amit telepített ilyet nem találok. JW5 van fent, Semaphore 2.7.4-el.
-
Ben96
tag
Köszönöm!
-
Ben96
tag
Sziasztok! Galaxy S-t szeretnék frissíteni XXJVU-ra, letöltöttem mindent hozzá, de nem tudom odinba PIT-et jelöljek-e be, a romban nem volt, csak az odin.zip-ben, viszont ott több is. Ha kell, akkor melyiket válasszam? Repartition kell? Utánna JW5-öt akarok rá rakni.
-
Ben96
tag
Sziasztok! Nektek nem volt olyan problémátok a Galaxy S-el, hogy van amikor nem tudnak felhívni: kicsöng, aztán bontja a vonalat, de nálad a telefonon nem látszik semmi, csak később kapsz egy sms-t a nem fogadott hívásról, vagy olyan probléma, hogy nem tudsz vele telefonálni, azt látod a képernyőn, a hívás kiment, de azt hogy kicsöngene nem hallod, aztán csipog, majd befejezi a hívást. Ez nálam elég gyakori. I9000XXJVP Kernel:2.6.35.7-I9000XXJVP-CL264642 se.infra@SEP-40 #2 2.3.4-es.
-
Ben96
tag
Amit letöltöttem JVQ-t, abban a csomagban nem volt bootloader, amikor feltettem, azt a mezőt üresen hagytam és nem pipáltam ki.
-
Ben96
tag
válasz sajczjanos #14481 üzenetére
A köszönöm a segítséget a 14455 és 14454-es hozzászolásért ment.
Az szerint jártam el. Próbáld te is úgy, ha kell segítek, de nem vagyok valami nagy guru.[ Szerkesztve ]
-
Ben96
tag
Megjavult. Samfirmware-s 2.3.4-es JVQ-s firmet tettem rá Odinnal. Most mindn jó. Köszönöm a segítséget.
-
Ben96
tag
válasz sajczjanos #14476 üzenetére
Nekem is ez a problémám. Lásd fentebb. Az eredeti kernellel, a speedmoddal még működik, de mással nem.
-
Ben96
tag
Nem tudtam feltenni a galaxian kernelt, se a kernel flasherrel a marketről, se odinnal, ezért visszatettem a speedmod kernelt, ami rögtön azzal fogadott, hogy new file system config detected, convert? Ez azt jelenti, hogy nem csinálta meg a data to ext4-et? Mit válasszak másféle rom felrakása előtt? No, remove the new configot?
Most, hogy másik fajta romot akarok feltenni mit kell megcsinálnom recoveryből:- wipe data / factory reset - wipe cache partition - wipe dalvik cache ennyi elég?
Mit kell bepipálni az Odinban? Repartition, F.reset time ennyi elég?
[ Szerkesztve ]
-
Ben96
tag
válasz korpicschess #14455 üzenetére
"Rom közti törlés" ez a repartition Odinban ugye? Mit takar a "stb."? Ficetot, Bezk, melyik rom az ami stabil, müködnek benne a dolgok, fm rádió is, és ez a legfontosabb szempont: kiméletes az aksival. A mobil barátnésnak lesz, aki napi 25 órát telefonál, technikai beállítottságú, tehát ki is használja a telefont, de már nem szívesen adja a kezembe, hogy kísérletezzek, a legújabb romokkal, mert a vállalkozásának hívásait is erről intézi. A telefon sebességére érzékeny, ezért gondoltam, 2.3.4+lagfix, és egy megbizható, gyors rom, aminek nem kell rekordokat döntögetni Quadrantban, de azért gyors, kihozza a mobilból azt ami benne van.. Help pls, itt áll mögöttem, konyhakés a nyakamnál, mert szerinte elcseszem a mobilt!
-
Ben96
tag
Köszönöm, nekiállok.
-
Ben96
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, a következő a problémám: galaxy s-t rootoltam superoneclick-el, odinnal felraktam Speedmod kernelt, majd Doc rom kitchenről letöltöttem, főztem egy 2.3.4-es romot. A boot animáció nem működött, minden más igen. Újraindítás után nem engedett bele recoverybe, csak download módba. Újracsináltam az egészet, lett recovery, de amikor újra akartam rakni a romot most már default bootanimációval, nem fogadta el a romot a zip-ből, azt írta ki,hogy signature verification failed. rebootoltam recoverybe, majd engedte. Lefut a gyári bootképernyő, de előtte valami hibás képet ad ki, színes és szürke pixelek a teljes képernyőn. Ez néha felbukkan máshol is, pölö Quadrant grafikai tesztek közötti váltásokkor. Újraindításkor recovery szintén nem érhető el. Az előbbi flash után közvetlen, csináltam lagfixet, nem fastert, data to ext4-et. Abból a visszajelzés szerint kb az első 3-at végezte el, az utolsó párat nem.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S