Hirdetés
Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz tariattila #50046 üzenetére
Legalább látják hogy pörög a topik
-
tariattila
veterán
válasz GrooveHero #50045 üzenetére
jó helyen... az viszont, hogy "Te is" teljesen fölösleges volt
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nem kéne szólni a modiknak hogy beteltünk és nyissunk új topikot?
egyébként az első hsz-be be téne(kéne tenni) a JW6-ot és a CM9-et mint ajánlott stabil Ginger és ICS romokat, a JVU már nem annyira aktuális
mindenki elégedett a JW6-tal, meg a CM9-el is
vagy nem?
akksiválasztási útmutató se ártana, pro és kontra(bár ezt lehet hagyni kéne), hisz sokan vennének új akksit, nem mai teló ez már
-
ice9
tag
feltettem az 1.2.6-os semát -nincs noti led
frissítettem a cm9et a legújabbra (ugye alap kernelre visszaáll) - van noti led
sema 1.2.6 visszarak - nincs noti ledsemmit nem állítottam a kernel menüjébe. mitévő legyek?
-
Gabeboy74
tag
Váltottam TsunamICS-re, és a feljebb említett akkumulátor problémám nem oldódott meg, durván nyeli az energiát. Elég vadul melegszik a cucc töltés közben - a kijelzőn is érezhetően meleg -, és a gyári töltővel is meglehetősen lassan tölt. Szerintetek aksi, vagy valami más nyűgje lesz? Még garanciális a lelkem, szóval valszeg vissza kell tennem valami hivatalos romot. T-s a lelkem, mi az utolsó hivatalos rá?
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
Remus389
veterán
válasz Devergo7 #50030 üzenetére
szerintem ilyet
a 2X-re ráférne egy szoftverfrissítés, mert gyatra a szoftvere
de sok pro és kontra érv van
de ha lesz rá ICS [link], gyári és jó is lesz, akkor szerintem a 2X lesz a jobb telefon
ugyanúgy wolfson hangchip, viszont kétmagos és RGB IPS panelja van
legfőbb hibája hogy szoftveresen nem támogatott, a kinézet ízlés doga(szerintem nem túl szép a 2X)
azt sem tudom, mivel tegrás efutnak-e a gameloftos játékok
[ Szerkesztve ]
-
Devergo7
tag
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Devergo7
tag
Ilyet vegyek vajon vagy inkább Optimus 2x-et?
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Vasinger! #50023 üzenetére
Nem, ICS alatt a hang Voodooval egyszerűen siralmas. Minimális basszuserősítés mellett is élvezhetetlenül berecseg, míg Samsung romon az egekig adhatom neki.
Az meg a másik, hogy mivel nincs keresés gomb, így a kb 1000 zeneszám között nem tudok keresni, csak Google keresővel, a home-ról appok és minden más között.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
GrooveHero
addikt
válasz radicspeter1 #50024 üzenetére
Mindannyian azt várjuk
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #50018 üzenetére
Amíg a hangot nem javítják, addig én le nem cserélem a GB-t...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
ice9
tag
cm9-ben hol lehet állítani, hogy nem fogadott hívásnál-email stb. világítson a 2 gomb?
-
GrooveHero
addikt
ez vitathatatlan
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
tresh
veterán
Nekem a mindennapokba az ICS se tűnt nagy ugrásnak
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz GrooveHero #50013 üzenetére
nem! az ICS... szerintem hibátlan...
a JB nem lesz akkora ugrás mint GB->ICS
-
K.Csabi
csendes tag
Sziasztok! Nemrég a telefonom a zsebemben magától újra indult, vagyis csak próbált, és azóta nem kapcsol be, próbáltam kivenni az aksit, de semmi, csak a kezdő képernyőig jut el és utána semmi. Cianogen mod volt rajta. A három gombos módszerekből csak a download mód jön elő. Mi ilyenkor a teendő ? Előre is köszi!
-
Remus389
veterán
válasz tariattila #50012 üzenetére
ugyanmar, akkor kijelzocsere
-
GrooveHero
addikt
válasz tariattila #50012 üzenetére
A JB? azon kívül, hogy nézegethetem, hogy dejó, nekem már JB van, nem sokra megyek vele, mert elég sok minden nem megy még. Sok víznek le kell még folyn ia Dunán, hogy abból egy olyan ROM legyen, amire azt mondjuk csettintve, hogy ejha, ezmár vmi. Nameghát az csak egy dolog, hogy mi megy rajta, és mi nem. Majd jön a sok verzió, ami szmúzabb, mint az előző, stb..stb...pont mint most, csak most nem 4.1, hanem 4.0.3. De nem bombázok itt senkit a negatív hullámokkal, szurkolok, hogy minél előbb legyen vmi jáó kis verzsön
-
nggabi
félisten
-
tariattila
veterán
eljutottunk ICS-ig... nem rossz
a következő 50e betelésekor legtöbb sgs már kijelzőhalott lesz...t o p i k z á r h a t ó . . .
-
CHIPman
nagyúr
válasz GrooveHero #50005 üzenetére
Félreértetted, én degradálásnak szántam, hogy az utóbbi egy évben nem nagyon foglalkoztak velünk Samsungék, inkább a szakácsok...
-
Remus389
veterán
válasz GrooveHero #50005 üzenetére
jelly bean
-
GrooveHero
addikt
Tokom nincs, de fólia megvétele óta megvan, mégegyszer mondom, használtan vetetm itt a ProHardveren, és nem bántam meg. Imádom a drágámat
Azelőtt egy Samu Wave volt, azt is nagyon szerettem, fém hátlap, vaku, és hasonló hardver, kicsit kisebb kijelzőn, na meg persze a nagy hátulütő, a Bada. 2.3.6-tal vettem, de a tulajd azt mondta, ő nem csesztette. Nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását, most 2.3.5 van rajta. Kellene már rá vmi ICS, most pölö ez a cuna eléggé tetszik, csak fel kell rá vadászni. Mivel időm mostanában nem nagyon volt, ezért nem tudtam belemerülni a ROM-olásba, így ismereteim szintje elég silány. De majd segítetek az új topikban
Amihez ugye készül új elsőháesz?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Aktív témák
Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest