Aktív témák
-
-
fo_di
őstag
miui launchert már nem csak miuira kehet tenni
http://bigota.d.miui.com/miuiapp/MiHome_095beta_100_1.apk
http://www.mediafire.com/file/8036od24zzwi72i/MiHome_095beta_100_1.apk (mirror)
Features:
- Unique MIUI theme interface and gestures
- 8000+ Themes, Wallpapers and Ringtones available!
- Support for up to 9 screens or more
- Works on all NON-MIUI ICS 4.0 based devices.a másik:
elvileg működik a tv-out az andy-féle miui v4 egy módosított rilízében:
http://miuiandroid.com/community/threads/miui-v4-for-i9000.15461/page-88#post-120356 -
( V )
veterán
válasz Amalgam #42555 üzenetére
nem tudom mióta van fent a JVZ, de lehet egy kis felrázás jót tenne neki - legalább egy cache + dalvik wipe + fix permissions cwm-ből* azzal nem veszik el adat amúgy ha "beragad" egy app és ezsi a az erőforrásokat, azt ezzel tudod megnézni: Watchdog Task Manager
* cwm-et (+root) így tudsz feltenni: [link]
ui és ha 5 percen belül hozzáfűzni valód van az előzö hsz-ed hez tedd már meg lécci hogy a szerkeszt funkcióra nyomsz új hsz helyett - hálás köszönet!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
logarithm
őstag
MiuiScotland
[link]
2.4.29 I9000 FixesRepaired SU issues.
Slimmed rom down by over 10MB.
Updated to latest Gapps.
Fixed boot issues and reboot issues.
Fixed English language on lock screen.
Modem Switched to JVU (Better data and signal).
Ram increased to 401MB thanks to new Devil Kernel.
Aries Parts included (TV OUT partially working..!).
More sound tweaks.
Bluetooth media issues (Not connecting without reboot) fixed.
Other small tweaks(Please note the themes issue with ICONS, please manually change icons within theme manager to fix)Wohoo telepítés!!!
"I forgot to update the log in the build.prop, my bad. " -> ennyi baj legyen
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz logarithm #42558 üzenetére
öhm, nekem JVU a modem, meg 401 mega ramom van, szóval nem teszem fel...
Amúgy te milyen launchert használsz?Mert nekem a nova nagyon bejön, de egyedüli bajom,hogy a miui ikonok nem kompatibilisek vele, és egyenként meg nincs kedvem cserélni...Erre nincs véletlenül valami megoldás?
-
radicspeter1
őstag
válasz MPeter87 #42538 üzenetére
Igen!!!!! A sema 1.0.1s-sel nekem is baszkodott az auto fényerő...
De feltoltam a sema 1.1.1-et es azóta szuper!!
Mielőtt kernel cserét csinálsz vedd ki a sema appban az osszes beallitasodat!!! Föleg az LMK-t!!! (Defaulton legyen)
Máskülönben bootloopot kapsz!)[LG NEXUS 5]
-
lsebestyen
addikt
válasz radicspeter1 #42562 üzenetére
legyszives hasznaljad mar a szerkesztes gombot.miert kell napjaba 57848383992929x szolni ezert??!
-
( V )
veterán
válasz Chosen #42522 üzenetére
heuréka! lgCameraPro - itt aztán mindend lehet csavargatni! hnap letesztelem élesben!
(#42564) lsebestyen
utol akar érni téged rangban - ennyi[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
Igen ez még tökéletesebbé tenné
Reméljük a következő frissítés erről fog szólni.Olvastam neked is megjött az 1850mah akku, zsír nem?
Nekem nagyon érezhető a különbség 24h elmegy normál használat mellett (2h kijelzővel minimum) és persze akkor még van bőven benne, de hát ugye kell a többi napra is ezért töltőre teszem.[ Szerkesztve ]
-
-
lafaty80
addikt
Tsumaniban, illetve ICS-ban hogy lehet screenshot-ot csinálni? a GB-s megoldás nem megy...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-
SFAkos
aktív tag
nosztalgiábol (/unatkozásból) feltoltam egy JVZ-t, semaphore kernellel, thunderboltal, lagfixel és esküszöm maradok is ezen Antutu 3647-et ad és tegnap reggel töltöttem fel nyomkodtam azért rendesen bár mobilnet most nem volt és igy 24 h után is 56%
-
Ben96
tag
Sziasztok! Galaxy S-t szeretnék frissíteni XXJVU-ra, letöltöttem mindent hozzá, de nem tudom odinba PIT-et jelöljek-e be, a romban nem volt, csak az odin.zip-ben, viszont ott több is. Ha kell, akkor melyiket válasszam? Repartition kell? Utánna JW5-öt akarok rá rakni.
-
-
( V )
veterán
válasz Twitch #42575 üzenetére
igen sajnos hiába állítok be akármit nem lesz jobb a hang - nem értem pedig annak idején volt egy hackelt camera app amivel töl jól lehetett felvenni...
viszont találtam egy jó hsz-t az xda-n ezzel kapcsolatban hogy hogy lehet megszerkeszteni a camera.apk-t [link] - kiindulásnak jó lesz!
ja és a melegedés természetes - a kódolás rendesen megpörgeti a CPU-!
[ Szerkesztve ]
-
Ben96
tag
Köszönöm!
-
varsam
őstag
üdv
kb 1 hete tettem fel CM9 nighlty-t, viszont azóta már kijött két újabb. Tudom valahogy frissíteni, anélkül hogy bármi törlődne, jó lenne ha minden maradna ahogy van? Amúgy eddig semmi probléma vele, tök jól megy. -
Ben96
tag
Ext4-re akarok váltani, de a semaphore oldalán ezt írják:
- Script to change /cache to virtual 50MB (in case you want to download apps > 30MB from Market)
Make sure to disable this option before convert to ext4. You may enable this after the conversionEzt hol lehet? Az alkalmazásban amit telepített ilyet nem találok. JW5 van fent, Semaphore 2.7.4-el.
-
Smani
senior tag
válasz lsebestyen #42564 üzenetére
2 különböző embernek válaszolt. Így nem szükséges használni, sőt keresésénél így jobban átlátható.
-
Smani
senior tag
válasz lsebestyen #42587 üzenetére
-ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
-ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat. -
lsebestyen
addikt
Jó ebben igazad van, csak olvass vissza, és látni fogod, hogy állandóan duplázik...Btw szerintem ez a szabály értelmetlen, régen nem is így volt beleírva...Félre értetted ami oda van írva, bár hülyén is van megfogalmazva! Arra gondolt a szabályzat írója, hogyha valakinek válaszolsz akkor használd a VÁLASZ gombot (függetlenül a szerkesztéstől). DE! Ha több embernek válaszolsz, akkor egy hozzászólásba írd bele az összes választ, úgy hogy szerkeszted mindig a hozzászólásod.! Érted? Ergo sosem írhtasz egymás után, vagy 5 percen belül hozzászólást!
[ Szerkesztve ]
-
Smani
senior tag
válasz lsebestyen #42589 üzenetére
Rendben már látom
Meg igazából csak beleolvastam a tobikban nem is írogatok ide mert eléggé off...Érted? Ergo sosem írhtasz egymás után, vagy 5 percen belül hozzászólást!
Kérdezz meg egy admint. Egyáltalán nem így van. Rosszul tudod![ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Pedig jól tudja.
Ha több embernek válaszolsz, azt egy hozzászóláson belül is megteheted, csak érdemes egyértelműen megcímezni azt, akinek az adott rész szól.
Az 5 percen belüli több hozzászólást -- különösen szakmai topicokban -- akkor szoktuk indokoltnak tekinteni, ha a kommentek önmagukban is vannak olyan hosszúak, magvasak, hogy zavaró lenne már egy hozzászólásban látni őket (vagy félő volna, hogy néhány kiemelt fontosságú, ámde röviden kifejtett gondolatsor elsikkad a többi szöveg között).
Vannak érvek mindkét variáció ellen és mellett, de itt ez alakult ki, ez az elfogadott, így ezt is szeretjük viszontlátni.
[ Szerkesztve ]
-
-
ChrisSmith
csendes tag
Sziasztok!
Galnet féle MIUI 2.4.29-hez van valami megoldás, hogy működőképes legyen a 720p?
Előre is köszi! -
logarithm
őstag
válasz ChrisSmith #42595 üzenetére
Hi, Flasheld fel a devil vc xl verziot es minden ok lesz.
-
Grind
tag
XDA-n lévő Tiramisu romot próbálta már valaki?
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Grind
tag
MacBook Pro 2017 iPhone XS
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest