- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Linkin
senior tag
válasz gfpeti #42146 üzenetére
Azért vannak ferdítések nálam a gyári rom 4 hónap után is gyors maradt. Ez a átlagfelhasználó nem fog romolni dolog-hoz csak annyit hogy személyes tapasztalatból mondom hogy pl.az egyik osztályársam-nak Galaxy Ace telefonja volt gyári TW-vel meg minden gyári volt úgy laggolt mint az állat de őt az nem érdekelte kérdeztem tőle hogy ez nem lassú neked ere a válasz megy rajta a facebook a többi nem érdekel ezek után nem is akartam felvetni neki a romcserét de lecseréltem neki a TW-t go launcherre és már élvezhetőbben megy a telefonja azóta.
Nekem Életem első főzött romja az ICS-volt előtte mindig gyári romokat használtam azokkal sem volt sok bajom.Énis átlag User voltam Majd a szervíz frissíti én nem értek hozzá stb. de meguntam hogy az akksi bugos 2.3-at rakták fel nekem ezután odinnal felraktam egy gyári romot használtam az sem volt lassú majd elkezdetm turbózni sema kernel+Ext4 formázás stb és most kb 1 év után már főzött ICS-t használok és nálam teljesen jóWot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Dare2Live
félisten
"Mindenki romolgat ezerrel mert nincs egy stabil rom ami 1 hét után is normálisan működne."
~4hónapig használtam Teamhack ICSt. Semmi baja nem volt. Minden GBromot vert sebességben stabilitásban. Ez nekem stabil.
Most kipróbálok pár másikat, de ez inkább hobby.Amúgy amíg GBem volt nem voltam vele elégedett, tényleg belassult, minden baja volt. Amióta megjött az ICS azótza elégedett vagyok....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kleroo
veterán
Értem én mire gondolsz,csak ez nem ilyen egyszerű.
Egyrészt a marketing páros lábbal döngöli az emberekbe,hogy vegyen androidot,mert megnyílik előtte a világ. Boldog-boldogtalan veszi őket,és halvány lila fingjuk sincs még az alapvető használatukhoz sem.Felraknak 2fingó appot,meg 3 idiótaságot,és huhú! kiahsználták az androidot.Másrészt az android az egy kicsit mindig is erről szólt.Hisz ez egy nyílt,linux alapú oprendszer.Gondold csak el mi lenne,ha a windowsra kizárólag csak alkalmazásokat lehetne telepíteni,és törölni...az nem éppen egy valós felhasználás. Aki androidot vesz,és érdemben akarja használni,az igenis tanulgasson meg pár dolgot,és olvasgasson,hisz ez vele jár.
Aki pedig telibekakkantja a dolgot,de működő cuccot akar,és dedós szintű felhasználást,annak ott az iphone(ezzel nem az iphone-t fricskázom,hanem a butuló társadalmat.Senki nem ért semmihez,fingja sincs senkinek semmiről,hogy bizonyos IT dolgok hátterében mi áll,csak megnyomja a sok szép nagy csili-vili gombot,hogy "csináld".plusz: szerintem mostanra már jó rendszerek kerülnek fel a telókra.
kis kronológia:
Galaxy Spica: borzalomretek....
Galaxy S(2.1): kifejezetten jó,de a hardver nagyságrendekkel többet tudna
Xperia 2011-es család: Tökéletesen használható,és villámgyors,stabil rendszer.szerk: Én pl a winphonet érzem egy jó iránynak azoknak akik telibekakkantják,hogy mit lehet kihozni adott hardverből,csak legyen egy modern,sok mindenre képes,nagyon egyszerűen kezelhető telójuk. Ezt kéne sulykolni inkább.És kiemelni a reklámokban,hogy mi-mire való.
Más:
Mégegyszer: 1.2ghz 1.3V-on mennyire kínzás?
A teló mikor megy deep-sleepbe?[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
( V )
veterán
miért kellene hetente romolni?! én is mielőtt elkezdtem tök jól megvoltam az alap gyári romon gond nélkül... senkit nem kényszerítenek a romolásra, nem véletlen vannak a gyári romok!
aki meg nekilát romolni és nyavalyog az meg magára vessen szvsz - már leírtam mi az ellenszere. ja hogy nem akar bütykölni, meg megtanulni egy - két alapdolgot? kellemetlen.
de nem csak az android létezik tudtommal, szabadon lehet válaszutain más gyártó termékeit is!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
gfpeti
tag
válasz dbalazs123 #42150 üzenetére
Félreértesz!
Én szeretem babrálni a telefont!
Bár az még mindig zavaró, hogy nem képesek egy jól összerakott rendszert megcsinálni.Viszont akik azt se tudják mi az a romolás, hamar kiábrándulnak sajna az androidból.
Nekem sok ismerősöm van (főleg nők) akiknek gőze sincs erről az egészről, és nem is ezzel akarnak foglalkozni, hogy megnézzék mennyi feszt állítsanak 1200on :-) -
Dare2Live
félisten
Amúgy ajánlana vki nekem stabil jó romot?
voodoo sound menjen rajta...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
lsebestyen
addikt
válasz gfpeti #42155 üzenetére
nekem nagyon sok ismerősöm van aki androidot használ, azért mert ez olcsó, és ha néha szükséged van netre, dokksit olvasni, ez a legjobb lehetőséged...És az átlag user tök jól meg van a gyári rommal. Ez olyan h amíg a gyárit használod az is jó, és ha egyszer kipróbálod a főzötett rájössz h ez sokkal jobb (esetleg van néhány bug...)!
Na, de ezt szerintem fejezzük be, vagy rakjátok OFF-ba
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz gfpeti #42155 üzenetére
ennek ellenére te is csak jobbára panaszkodsz meg ilyeneket állítasz: "Bár az még mindig zavaró, hogy nem képesek egy jól összerakott rendszert megcsinálni." - ami vagy hozzá nem értésre ad gyanút vagy tényleg ilyen maximalista vagy hogy semmi sem felel meg neked.
-
zozyk
addikt
Úgy látom,nem én megyek szembe az autópályán.....
-
htaos
tag
Sziasztok!
Feltette már valaki a 0425-NIGHTLY-t? Mi a vélemény róla?
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni az i9000-es samsung-omra egy tokot mert egyrészről védeni szeretném az esetleges ütődésektől, illetve alapból nagyon csúszik a hátlap szerintem.
Tehát milyen tokot ajánlanátok hozzá?Előre is köszönöm!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
-
viktorhmv
senior tag
Van választék rendesen.
Egy olyan tokra gondoltam ami gumírozott és nem lesz tőle túl bumfordi a telefon mert az nagyon tetszik a mobilban h vékony kialakítású.Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
gfpeti
tag
válasz viktorhmv #42165 üzenetére
Itt nézz körül, 5 oldalnyi tok:
http://www.gigatel.hu/shop/menu/174/Samsung/GT-I9000%20Galaxy%20S/1Ez az én tokom, szerintem nagyon tuti passzentos, övön 2 csatival befűzhető.
http://www.gigatel.hu/shop/menu/174/Samsung/GT-I9000%20Galaxy%20S/G16050-krusell-hector-fekvo-bortok-ovre-fuzheto-l-meret-fekete-95472-samsung-gt-i9000-galaxy-s#pictures[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
Ilyen homártasiban nem csodálom hogy a telefon sem akar működni
... szerintem.
-
fo_di
őstag
cwm-es kernelcseréhez mennyire kell feltölteni a telefont? vagy nem kell?
-
Dare2Live
félisten
CM9 Nightly hoz hol a fenébe találok százalékos aksi kijelzést + modokat?
-
bAtt001
addikt
a kijelző bekapcsolása után egy zöldes árnyalatú villanás a devil kernel miatt van? mintha ezt olvastam volna itt nemrég. annyira nem zavar csak érdekelne az oka és esetleges megoldás rá ha van
-
gfpeti
tag
Remélem ez már nem fog laggolni a 4 maggal :-)
-
Remus389
veterán
válasz lsebestyen #42188 üzenetére
miért nem a voodoo control app-ba?
egyébként ott van a menőpontok közt
ha a Samsung programozói olvasnak XDA-t jó lesz az sgs3 rom is
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #42190 üzenetére
ebben se talalom az allitasi lehetosegeket...csak a voodoo soundet
-
fo_di
őstag
válasz lsebestyen #42191 üzenetére
nekem a voodoo control legalján vannak a videó lehetőségek
-
t0mmy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék JVU mellé raknám fel odin-ból a semaphore 2.5.0-t és nem sikerül "Complete(Write) operation failed." ezt írja ki az Odin, próbáltam a JW1, JVU 2.5.0betat is de ezekkel sem sikerült.
Mit csinálok rosszul?
Köszi a segítséget.
-
csintipapa
csendes tag
Sziasztok! A segitsegeteket szeretnem kerni! Frissiteni akartam a keszulek szoftveret Kiesen keresztul de fel uton azt irta ki hogy hiba lepett fel mert a Kies nem talalja a keszuleket.. Irta hogy mi a teendo: csatlakoztassam le a telefont aztan inditsam ujra es miutan bekapcsoltam csatlakoztassam ujra. Ezt mind meg is csinaltam,de a telefon egy kepet jelez ki mind idaig hogy a gepem es a keszulek kozott a kapcsolat megszakadt. Szoval nem ismeri fel a gep a telefont! Szerintem epp a frissites kozben szakadt meg a kapcsolat,ugyh lehet hogy ennek lottek Budan! Ha valaki tud segiteni kerem irjon,nagyon szepen koszonom!!!!
-
( V )
veterán
-
MPeter87
őstag
PDA részhez tallóztad be?
Szerk.: Akkor passz, majd talán más okosabb lesz!(#42194) csintipapa
Ha még garis és nem akarsz odinozni, akkor szerviz és megcsinálják, ha bevállalod a kies helyett az odinos megoldást, akkor az 1. hozzászólást olvasd végig, majd ha valami nem világos, akkor kérdezz!
Az első és legfontosabb dolog, hogy az efs mappát mentsd le, amint elindul a teló és rootolva van!
Szerk.: Amúgy megnyugodhatsz, a teló nem szállt el, életre lehet kelteni elég könnyen, viszont az adatok kb biztos, hogy elszálltak!
Az sd tartalmát nem bántja talán az odin, az asszem megmarad.[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
több dolog is lehet, egyszerűbb ha leírod a pontos menetét hogy mit és hogyan csináltad (+odinból melyiket ill pit hanyas volt).
szempont még: driverek frissek, usb direktbe legyen a PCre dugva (ne hosszabbítón/hub), teló legyen feltöltve[ Szerkesztve ]
-
csintipapa
csendes tag
MPeter87 koszi a valaszt. Melyik hozzaszolasra gondolsz? Mert ez az elso hozzaszolas igy nem vilagos h melyik neharagudj. A baj az h epp angliaban vagyok ugyh szuksegem van a telefonra.
-
MPeter87
őstag
válasz csintipapa #42199 üzenetére
Erre gondoltam!
Itt minden sok minden le van írva!(#42201) t0mmy
A sema fájl tuti nem sérült letöltésnél?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs